Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17

Domyślnie

No prosze Cie....... Wszystko tak doslownie bierzesz. Miejscowkowo moze co 4te Ale jakosciowo to na bank co 2gie

Domyślnie

na allegro jest taka zasada (w 90%) czym lepsze zdjęcie tym stan auta gorszy.
    Handlarze potrafią już robić zdjęcia u zawodowego fotografa

Domyślnie

Koledzy mają rację - miejscówka i pora kompletnie nie trafiona.
    https://www.facebook.com/photoPJ
    "Proste są dla szybkich samochodów, zakręty dla szybkich kierowców" - Colin McRae

Domyślnie

.....na pożarcie

1.

Uploaded with ImageShack.us

2.

3.

Domyślnie

ojjjj szkoda, że autko ma zniszczony lakierek, mogłeś je troche odpimpować albo przynajmniej troche ogarnąć w PSie.

1 mi przypadła z 2 powodów

2 nie bardzo ten kadr bo za bardzo skupiłeś się na klubie a tu chyba o autko chodzi?

3 chyba inaczej bym ustawił auto i zrobił foto przodu z długą ulicą fajnie oswietloną w tle.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kaczy20 Zobacz posta
    Wybrałeś najtrudniejszą konfiguracje jak na pierwsze fotki. Czarne auto + noc naprawdę trzeba już nieźle ogarniać fotografie żeby coś ciekawego z takiej kombinacji wykombinować
    Racja ja mam 80 w cabrio tez czarna i odpuściłem robienie fotek nocą po paru próbach.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rici Zobacz posta
    Racja ja mam 80 w cabrio tez czarna i odpuściłem robienie fotek nocą po paru próbach.
    Wszystkie auta powinny być czarne, niestety moje jest zielone

Zdjęcia katalogowe (auto na tle ściany itp) mimo że są mega poprawne, do mnie nie przemawiają . Ciemne auto jest intrygujące, trochę nie do końca poznane, a w tym wypadku jak w każdym coupe liczy się jest linia auta, reszta niech będzie. I dlatego trzecie zdjęcie przedstawia to co chciałem

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów