* samochód: audi coupe quattro
* silnik: 2,8 V6
* model: 8B
* rocznik: 1995
niestety nie S2
1.
Uploaded with ImageShack.us
2.
3.
4.
Szukaj
* samochód: audi coupe quattro
* silnik: 2,8 V6
* model: 8B
* rocznik: 1995
niestety nie S2
1.
2.
3.
4.
Ostatnio edytowane przez audik ; 16-09-2010 o 22:50
1. Miejsce
2. Miejsce
3. MIEJSCE
4. Miejsce
Praktyka - Jest wtedy gdy wszystko działa, ale nie wiemy dlaczego.
Teoria - Jest wtedy gdy wiemy wszystko, a nic nie działa.
ciemno jak dla mnie
FX D4s || D700 || 16mm f2.8 || AF 50mm f1.8 || AF-S 70-200 f2.8 VR || AF-I 300mm f2.8 || SB-800
ciemno jak w ..........u .........
to są zdjęcia bramy z jakimś cieniem przed bramą a na ostatnim piekny blok z lampą i garażmi
zdjecia na allegro raczej się nie nadają
Nikon D80/D90/D610 + N24-70 + N80-200 + SB-900
Kilka moich fotek
szkoda, że nie wyjechałeś do światła. Słabo.
aha, na glebe dziada!
www.rajdowy.blogspot.com wolę samochody niż wijące się "modelki"
3 akceptowalna... P.S. Kiedyś miałem 80-ke i zaczałem chorować na cabrio... Ehs... Świetne są te auta mimo upływu lat... Tylko drogie w utrzymaniu, a kupować diesla w cabrio to jak gazować ferrari...
Ciemno bo noc ciemna![]()
PS: Jak bym postawił go w świetle to każdy by zauważył, że poskładany z trzech + przystanek autobusowy
a tak serio: obiecuje poprawę i więcej światła.
Ostatnio edytowane przez audik ; 17-09-2010 o 14:53
Jesli mam byc szczery to co drugie ogloszenie na allegro ma zdjecia lepsze jakosciowo i miejscowkowo. Z tym lokalizacja to w ogole trailes jak kula w plot. Masakra jakas normalnie
Tak naprawdę to moje pierwsze zdjęcia nocne (robione z kosza na śmieci ) i sam napisałem że za ciemne, więc się poprawię i spróbuje jeszcze raz.
........ale strus, poka..poka .......jakiś fajny model z allegro w ciekawej scenerii. bo coś nie mogę znaleźć a podobno co drugie ( http://moto.allegro.pl/samochody-149 ) .![]()
Wybrałeś najtrudniejszą konfiguracje jak na pierwsze fotki. Czarne auto + noc naprawdę trzeba już nieźle ogarniać fotografie żeby coś ciekawego z takiej kombinacji wykombinować
Skontaktuj się z nami