Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Nad stawami

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Nad stawami

pierwszy stawik w dwóch odsłonach

1

2

i drugi trochę większy

3

maniak666
    Gość

Domyślnie

Mam wrażenie że coś dziwnego z kolorami się dzieje. Na dwójce wadzą nieco te trawska u dolu. Kadrowo trójka najbardziej się widzi, ale obróbkowo coś nie tak. Sam się dopiero uczę , tak że nie wskażę Ci jakiejś recepty, ale na moje oko można tam dużo więcej wyciągnąc.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez maniak666 Zobacz posta
    Mam wrażenie że coś dziwnego z kolorami się dzieje. Na dwójce wadzą nieco te trawska u dolu. Kadrowo trójka najbardziej się widzi, ale obróbkowo coś nie tak. Sam się dopiero uczę , tak że nie wskażę Ci jakiejś recepty, ale na moje oko można tam dużo więcej wyciągnąc.
    Patrzę u siebie i nie widzę za bardzo problemów kolorystycznych, raczej wiernie oddane miejsce.

Domyślnie

Trójka najbardziej mi się podoba ,na jedynce za mało stawu w stawie .Dwójkę widziałbym o inne porze,tak żeby drzewa nad stawem były całe w słoneczku.

Domyślnie

Jesli jest to gdzies lokalnie i mozesz sie tam wybrac ponownie, to idz! Zdjecie numer 2: poogladaj jak tam jest wieczorem a jak rano... z ktorej strony pada swiatlo? Jak sie ukladaja promienie? Jesli wylapiesz odpowiednie warunki tam naprawde mozna niezle zawojowac...

Podpowiedz: poluj na odbicie w tafli wody gdy chmury sa kolorowe i przekrec aparat troche w prawo tak zeby kadr sie zaczynal tam gdzie konczy sie cien po prawej stronie.

Domyślnie

Ciekawe miejsca pokazales, ale moznaby tam jeszcze powalczyc
    3ka mi najbardziej pasuje, choc przyznaje, ze nie rozumiem, dlaczego zapodales tak duzo, powiedzmy sobie otwarcie, malo ciekawego dolu... Na niebie chyba juz ladniej sie dzialo i to je raczej bardziej bym weksponowal... no, ale to takie moje "widzi mi sie"
    www.hubertleszczynski.com
    --------------------------------------
    F_A_C_E_B_O_O_K

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Hoobie Zobacz posta
    Ciekawe miejsca pokazales, ale moznaby tam jeszcze powalczyc
    3ka mi najbardziej pasuje, choc przyznaje, ze nie rozumiem, dlaczego zapodales tak duzo, powiedzmy sobie otwarcie, malo ciekawego dolu... Na niebie chyba juz ladniej sie dzialo i to je raczej bardziej bym weksponowal... no, ale to takie moje "widzi mi sie"
    Hubert w tym momencie też miałem dylemat niebo piękne ale na dole super światełko... ale chyba masz rację lepiej by wyszło z mniejszą ilością dołu , jeszcze odwiedzę to miejsce.

Domyślnie

Za ciezke. Odchudz nastepnym razem. wystarczy 250kb. Nic nie stracisz.

Uprawnienia umieszczania postów