Close

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Jump around

Domyślnie Jump around

Chciałbym przedstawić kilka starych zdjęć do reklamy szkoły tańca UDS, w tej chwili ta formacja jest mistrzami Polski w tańcu nowoczesnym jako zespół. Fotki nikonem D3 + 85 1.4D, oświetlenie profoto, czas 1/250s a przesłona gdzieś ok 5.6- 8- zależy jakie ujęcia
    D3,85 1.4D,24-70 2.8, 135 2.0, 45 mm tilt/shift,70-200 VRII,profoto proB2x2 pro head x4,mamiya AFD+80mm,45 mm,150mm

Domyślnie

No swojej stronie masz mnóstwo doskonałych zdjęć (praktycznie wszystkie), natomiast powyższe - czegoś mi w nich brakuje, czymś mocno odstają od poziomu zdjęć z portfolio, jakieś takie... amatorskie wrażenie sprawiają.
    EDIT: Nie doczytałem, że sesja jest "stara" - w takim razie widać, że sporo się od tamtej pory nauczyłeś
    Ostatnio edytowane przez MatusP ; 15-09-2010 o 17:51

Domyślnie

mi się podobają, tylko szkoda uciętych palców..
    x-pro2 + xt-10 | 23 2.0 + 35 1.4 + 50 2.0 <3
    www.ma-foto.pl

Oszczędny w słowach
    Miasto
    we wszechświecie

Domyślnie

Podobają mi się te zdjecia. Portrety jak portrety, ale fotki w podskoku jak najbardziej. Świetnie wyszła ta dziewczyna w pozie niczym baletnica
    Świetnie uchwycone momenty. jestem na duże tak

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Marcin Borkowski Zobacz posta
    mi się podobają, tylko szkoda uciętych palców..
    dokładnie, lewa kolumna i 3 od góry i ostatnie chyba najlepsze szkoda jedynie palców,
    foto sroto
    d90, d700 i jakieś tam obiektywy czy coś takiego..

Domyślnie

Jakoś dziwnie doświetlane, jakby brakowało jakiegoś światła. Fajna jest 3 po lewej, gdybyś dał jeszcze spota do rozjasnienia twarzy / oka to bylby wypas.

Uprawnienia umieszczania postów