Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: bmw + alpine

Domyślnie bmw + alpine

Do znajacych temat
    Postanowiłem zmienić audio w swoim aucie (E46 kombi) i padło na Alpine cde 9880r
    W związku z tym, że radio nie ma wbudowanego BT, czy można jakoś skorzystać z tego, który mam w bagarzniku ?
    Do tej pory miałem sparowany SE z BT w aucie i zestaw ten działał świetnie, mało tego urządzenia nadal się widzą, tylko się nie słyszą
    Pomóżcie Koledzy jak to przegryźć
    ff

Domyślnie

morze jakoś pszełknie ten bagażnik )
    a w sprawie ?
    ff

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez grzegorzant Zobacz posta
    morze jakoś pszełknie ten bagażnik )
    Spokojnie pSZełknie (połknie, wchłonie) całe E46 bo jest wielkie i głębokie.

Domyślnie

ludzie wiecie coś nt ??
    ff

Domyślnie

Alpinki to świetne radia, ale BT w nich to jakaś kpina. Generalnie nawet firmowe przystawki działaja jak chcą, a najczęściej nie chcą. Zwłaszcza z Nokiami na Symbianie. Mozesz podjechać do fachowców, ale szanse na uruchomienie zestawu są mz małe.
    Szary, cichy człowiek.

Domyślnie

Za to bardzo ładnie grają. Miałem takie radio w passacie i byłem bardzo z dzwięku zadowolony. Natomiast bt mi się nie udało uruchomić. Podobno Alpine współpracuje tylko z adapterem własnej firmy który kosztował 2 lata temu 450 zł.
    Sony Alfa 65 Coolpix 4200 + Tachimetr Nikon NPL352

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Korchez Zobacz posta
    Za to bardzo ładnie grają. Miałem takie radio w passacie i byłem bardzo z dzwięku zadowolony. Natomiast bt mi się nie udało uruchomić. Podobno Alpine współpracuje tylko z adapterem własnej firmy który kosztował 2 lata temu 450 zł.
    Potwierdzam Alpinki tylko z własnym BT działają.
    Na zdrowie!!! Dawaj mi tu na FEJS
    Gram w Totolotka i nie zawaham się wygrać!!!

Uprawnienia umieszczania postów