Trochę to wygląda jakby było robione w południe, a nie nad ranem. Kadr ok, ale zdjęcie nie oddaje klimatu poranka.
Szukaj
Trochę to wygląda jakby było robione w południe, a nie nad ranem. Kadr ok, ale zdjęcie nie oddaje klimatu poranka.
Mnie się podoba, zwłaszcza zróżnicowana kolorystyka i faktura dołu![]()
Zapraszam
<a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>
Darku dół burawy bo tam jest cień.Celowo złapałem taki moment ze światłem i cieniem
Niestety tego poranka tylko długa lufa pracowała
No to w sumie już był koniec pleneru,parę minut po 9 rano także do południa daleko
A napisałem że rano się wybrałem ok 7 i o tej tez porze zaczęło dopiero świecić
Dzięki za komentarze.
D4s/D500/ 2xS 10-20/ N 70-200 2.8 FL/ N 200-500 5.6/Pentacon 50 1.8 / Helios 58 -2 /Manfrotto 055 XPRO3/Lee filters
ja jestem na tak, ale może jak by z nieba więcej wyciągnąć, tak sobie tylko głośno myślę
Moja galeria: www.darko.cal.pl, zapraszam na FB
Widzę to "wietrznie",a pora...uniwersalna.
Pozdrawiam
Andrzej.
Wolałbym cieplejsze kolorki, dół troszkę burawy. Kadr ładnie drzewko ułożone w tych skosach. Niebo jak już pisałeś kiedyś z długiej takie jest, daj coś z krótszej lufy![]()
Z9 + D500 + D300s + S 10-20 + N 17-55 2.8 + N 50/1.8 + N 70-200 VR II + N 400 2.8 TC S
Przepiekny kadr i piekne kolory , mi sie podoba!
Bardzo dobrze kadrowo, kolorostycznie rowniez, chociaz jestem za sugestia Jurka, z pierwszej wypowiedzi w tym temacie![]()
Piekny przekladaniec w pieknej kolorystyce!
Skontaktuj się z nami