Ale z Was szczęściarze tak szybko w domkach , my dotarliśmy właściwie dzisiaj o 0:50 ...
Było tak super i tak fantastyczna atmosfera że nie czuło się wogóle tych dziesiątek przebytych kilometrów na szlakach !
Podziękowania dla Wszystkich !
Szukaj
Ale z Was szczęściarze tak szybko w domkach , my dotarliśmy właściwie dzisiaj o 0:50 ...
Było tak super i tak fantastyczna atmosfera że nie czuło się wogóle tych dziesiątek przebytych kilometrów na szlakach !
Podziękowania dla Wszystkich !
D610. F801s. N28-70/2,8. N50/1,4D. N55/1,8micro. N85/1,4. N70-200/2,8VR. Sb800. LP mini trekker
Taaa... Z Twojej miny po powrocie z Murowańca nie można było tego wywnioskowaćByło tak super i tak fantastyczna atmosfera że nie czuło się wogóle tych dziesiątek przebytych kilometrów na szlakach !Zresztą nie tylko z Twojej. Ja w oczekiwaniu na busa usiadłem na chwilę. To był duży błąd bo niewiele brakowało żebym nie dzwonił po dźwig
![]()
Spoko luzio, mina, miną a w duszy grało że hej !!!
Zapraszam do oględzin TUTAJ i czekam na innych zdjęcia ...
D610. F801s. N28-70/2,8. N50/1,4D. N55/1,8micro. N85/1,4. N70-200/2,8VR. Sb800. LP mini trekker
Dotarłem do domu. Było super. Wszystkim serdecznie dziekuję.
Noo....tak się rozkręciłem, że dzisiaj chciałem iść pieszo do pracy .... 30 km![]()
Jeszcze raz bardzo dziękujemy za taką superaśną zabawę.
....D200 + D7K , 85/1.8, 18-200, 70-200, 8mm fiszka, SB-800
Cieszę się że już dojechaliście do domów. Teraz kolej na zdjęcia. Dopiero dwie osoby opublikowały zdjęcia na forum. Na FB już dodane, czekam na więcej, DUŻO WIĘCEJ!![]()
I ja dodałem 3 swoje w nowym wątku, i podejrzewam, że więcej moich nie będzie![]()
To taki wieczorny żarcik, tak?i podejrzewam, że więcej moich nie będzie
Zobaczcie jaką już mamy piękną galerię na FB
Gdzie zdjęcia reszty uczestników pleneru???
Skontaktuj się z nami