Jezeli mogę coś dodać to jeżeli jeszcze nie było w TPN zorganizowane grupy chyba od 10 osób nawet w dolinkach muszą mieć przewodnika. TPN tego pilnuje.![]()
Szukaj
Jezeli mogę coś dodać to jeżeli jeszcze nie było w TPN zorganizowane grupy chyba od 10 osób nawet w dolinkach muszą mieć przewodnika. TPN tego pilnuje.![]()
Zgadza się, tylko my nie wchodzimy w góry zorganizowaną grupą ale jako pojedyńcze osobniki![]()
Dokładnie. Myślałem o opisaniu Imieniem i to jest najważniejsze, ale nick da się dopisać.Dobrze że jest jasne miejsce na identyfikatorze, będzie można pisakiem wpisać swój nick.
Ps. Odrobinę przeczyściłem wątek.
Ps. Sprawa nick'a na identyfikatorze rozwiązana.
To ja poproszę pokój 2 osobowy przelew właśnie zrobiłem. Pozdrawiam Karol
Pozdrawiam, Karol.
Zapłacone, a Piotrusia proszę o przytulną dwójkę z widokiem na morze.![]()
Na morskie Oko załatwioneZapłacone, a Piotrusia proszę o przytulną dwójkę z widokiem na morze.![]()
Tylko trzeba wysoko na piętro wejść a dwójki są na parterze
![]()
Małe ponaglenie. Kończą nam się dwójki, więc proszę przyśpieszyć decyzje. Jedną czwórkę mamy zarezerwowaną dla Maćka, Kyllan (czekam na ostateczną decyzję). Trójki obie wolne. Wolałbym już nie mieszać w rezerwacjach, jeśli nie będzie trzeba.
Dla mnie poproszę 2. Nie myślałem że trzeba będzie sobie i to rezerwować. Mam nadzieje że jeszcze się załape
Ja pewnie dam odpowiedź szybciej niż do poniedziałku (tak jak pisałem w PW) .
Urlop już załatwiony, jeszcze jedna sprawa i będę wiedział na 100%.
Jakby co to mi obojętne czy 3 czy 4, czy 5 czy 1, czy 100![]()
Skontaktuj się z nami