Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16

Wątek: Raz, dwa, trzy.

Domyślnie Raz, dwa, trzy.

Zaciągnięte z dość głębokiej szuflady...

1.

2.

3.

Zapraszam.

LED ZEPPELIN

Domyślnie

ejjjjjjjjjjjj cos nuda zawialo tym razem !
    jedyna jak juz cos ale w kwadracie + ciut wiecej kontrastu.
    ND200, 105 2.8 + PN11 & bellows; 70-300 4.5VR
    Edyta
    jestem na FB judith manson

Domyślnie

Ja napiszę, że mi się podoba, drzewa to mój mały "konik", czyste niebo ładnie zgrywa się z kolorem całości, podoba się cały secik.
    Z9 + D500 + D300s + S 10-20 + N 17-55 2.8 + N 50/1.8 + N 70-200 VR II + N 400 2.8 TC S

Domyślnie

Bardzo fajny zestaw - mnie się całość podoba. Osobno już pewnie gorzej by to wyglądało
    Zapraszam
    <a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>

Domyślnie

Wszystkie są ładne, plastyczne, duży kontrast zniszczyłby przekaz,
    no może można by się pokusić o więcej "dywanu",
    ale i tak mi się podobają i sądzę, że jako pojedyncze sztuki, także się obronią.
    Pzdr, Andrzej

Fotografia to sztuka uchwycenia momentu .

Domyślnie

drzewka OK, ale brakuje tu lepszego światła które wprowadziłoby jakiegoś "ducha" w te zdjęcia
    Fuji

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ostrytux Zobacz posta
    Bardzo fajny zestaw - mnie się całość podoba. Osobno już pewnie gorzej by to wyglądało
    przyznam że widziałem ten zestaw przed wrzuceniem na forum - to samo powiedziałem autorowi, że jest to bardzo dobry tryptyk, pojedyńczo wybrałbym fotografię nr 1

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    przyznam że widziałem ten zestaw przed wrzuceniem na forum - to samo powiedziałem autorowi, że jest to bardzo dobry tryptyk, pojedyńczo wybrałbym fotografię nr 1

Jak miałbym tak jeszcze po marudzić to dodałbym jeszcze numer 4 pion oprawił to w passe-partout i na ścianę
    Zapraszam
    <a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    jest to bardzo dobry tryptyk, pojedyńczo wybrałbym fotografię nr 1
    Podpisuję się, jeśli mogę, pod powyższym, choć mi dla odmiany najbardziej podoba się dwójeczka
    puszka | obiektyw | lampa | filtr | statyw | torba | literatura | plany | zbieram kasę na czas...

Domyślnie

No w jako zestaw swietne, solo juz takie pospolite

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów