Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Domyślnie Jennis MB-D80 PRO with LCD

Ma ktoś taki gripex? Chciałbym sobie taki zanabyć drogą kupna, a nawet 2 sztuki.
    Nikon FiX - Pomysł na...

Domyślnie

Ja posiadam taki w D80 i polecam jak komuś potrzebny grip dobrze wykonany zamiennik w dobrej cenie polecam
    || D750 + MB-D16 || D300s + MB-D10 || D80 + MB-D80 || F601 || N50mm f1.8 || S85 f1.4 || T12-24 f4 || N17-55 f2.8 || N24-120 f4 || S70-200mm f2.8 || SB910 || SD9 || S PZ42x ||

Domyślnie

a tak z ciekawosci (bo mam alfe) co to lcd daje?

Domyślnie

Wyświetla czas głównie, ale:

Dodatkowo wyposażony jest w podświetlany wyświetlacz LCD oraz sterownik interwałów zdjęciowych. Dzięki temu można ustawić następujące funkcje:

- możliwość ustawienia długich czasów naświetlania z dokładnością do 1s. (maksymalnie 100 godzin).

- możliwość ustawienia opóźnienia samowyzwalacza z dokładnością do 1s. (maksymalnie 100 godzin)

- możliwość ustawienia interwałów z określeniem ilości zdjęć w serii z dokładnością do 1s. (maksymalnie 100 godzin) a także z czasem wstępnego podniesienia lustra w trybie Bulb.

- kalendarz

- stoper

- zegarek

Na tym mi zależy najbardziej.
    Nikon FiX - Pomysł na...

Domyślnie

ciekawe opcje, ale z tego co czytalem to najlepsza jakosc wykonania przedstawia alfa, zaraz za oryginalem.
    posiadacze pewnie chwala, jak kazdy co swoje ma i mu jakos tam dziala. ale tyle dodatkowej elektroniki nie przewidzianej przez producenta, troche ingerującej jakby nie patrzec w dzialanie korpusu jest chyba dosc ryzykowne.

Domyślnie

Ryzykowne? W jaki sposób? Że lustro nie wróci? Producent przewiduje zabawe z trybem BULB w dosć długim czasie, więc nastawianei tego ustrojstwa na 5 minut, jakby mi odpowiadało i nie trzymanie wcisniętego klawisza na węzyku to zapewne wygoda.
    Nikon FiX - Pomysł na...

Domyślnie

Ja posiadam i chwalę. Jakość wykonania bdb. Wszelkie funkcje działają bez problemu, już prawie 2 lata.
    Na zdrowie!!! Dawaj mi tu na FEJS
    Gram w Totolotka i nie zawaham się wygrać!!!

Domyślnie

ja właśnie go sprzedałem
    Szanuję tylko tych którzy szanują mnie, a reszta na kran może wskoczyć mnie.

FX | N50 1.8G | N14-24 2.8 | N24-70 2.8 | N70-200 2.8 VR II | SB-800 | WWW | BLOG

Domyślnie

Również jestem zainteresowany zakupem tego właśnie gripa, ale ostatnio słyszałem, że nieoryginalne gripy "zjadają" baterię pozostawioną w nich, kiedy są podłączone do aparatu. Stąd moje pytanie do osób, które posiadają owe urządzonka - jak to faktycznie wygląda?
    D90 | 18-55/3.5-5.6 | 55-200/4-5.6 | 85/1.4 | 50/1.8 | PZ42X

Domyślnie

Kurcze, a ja szukam szukam i nigdzie nie jest dostępny... A chętnie bym sobie taki sprawił

To zależy, jedne nieorg zjadają inne nie.
    Nikon FiX - Pomysł na...

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów