Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Domyślnie Windows Live - problemik

Od jakiegoś czasu się mnie tak porobiło że jak klikam Odpowiedź , jeśli chcę takowej na maila udzielić rzecz jasna ; otwiera się jak Microsoft przykazał okienko z odpowiedzią ale na tym koniec. W tym momencie całość zalicza zwiechę i ratunkiem jest jedynie ctrl+atl+del i zamknięcie z poziomu Managera.

Jakieś pomysły ?

Sugerować zmiany klienta poczty oczywiście można ale Windows Live jest banalny i intuicyjny a do innych jakoś się przekonać nie mogłem

Domyślnie

Instalowałem windows live, ale po problemach z konfiguracją poczty z o2.pl (gmail działał) odinstalowałem to dziadostwo i zainstalowałem mozilla thunderbird i wszystko elegancko śmiga, aż miło. Polecam, choć przeglądarki mozilli nie używam.

Domyślnie

Własnie sprawdziłem Thunder'a i w trakcie instalacji ani potem nie daje mozliwości przeniesienia niczego z Windows Live. Porażka czyli po całosci dla Thundera. Chyba że ja o czyms nie wiem

Domyślnie

Musisz prześledzić loga.
    Ja mam i używam live'a od początku, jak się pojawił. Początkowo do instalacji podchodziłem jak pies do jeża, ale to się opłaciło. Inne konta pocztowe włączyłem do niego po jakimś czasie. Na razie działa wszystko, łącznie z Managerem. Przy częstej zmianie komputera w ciągu dnia - to jest nieocenione narzędzie do odbierania maila.

Pzdr.

P.S.
    Ja używam XP.
    D700 + N24-70 + N80-200D ED + N70-300VR, SB-900

Domyślnie

Ja po prostu skonfigurowałem swoje wszystkie konta pocztowe i wszystko działa. Mam kopie wiadomości w programie i w sieci, bo tylko taką opcje biorę pod uwagę.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wasilewk Zobacz posta
    Musisz prześledzić loga.
    .
    Rozwiń temat, tylko łopatologicznie proszę

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Strus Zobacz posta
    Rozwiń temat, tylko łopatologicznie proszę
    Jeśli przyjmiemy typową instalację Windows, to w:

C:\Documents and Settings\USER\Ustawienia lokalne\Temp

Tworzony jest plik bez rozszerzenia, dużymi literami, który na końcu nazwy ma "LOG". Podejrzyj ten plik notatnikiem. Nie jest to aktualny plik logowania ale ostatnio udanego. Tam możesz sporo podejrzeć, a szczególnie wierszyki z wyrazami "Error" lub "Warning !".

Pzdr.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Strus Zobacz posta
    Własnie sprawdziłem Thunder'a i w trakcie instalacji ani potem nie daje mozliwości przeniesienia niczego z Windows Live. Porażka czyli po całosci dla Thundera. Chyba że ja o czyms nie wiem
    Wiesz to raczej minus dla Windows Live a nie thundera, tez uzywam tego ustrojstwa i szal mnie bierze bo nie moge przetranswerowac emaili z Wlive do innego klijenta poczty......za to z innego klijenta do Wlive mozna spokojnie.....taki myk Microshita

Domyślnie

Przecież można użyć "prześlij dalej" na konto, jakie Ci się spodoba.

Uprawnienia umieszczania postów