Close

Strona 1 z 6 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 57

Domyślnie Sposób na fotograficzną depresję?

No własnie, idzie jesien, idą deszcze, zrobiłem sie leniwy i nie chce mi sie juz uganiać za krajobrazami, za duzo zachodu, za dużo jeżdżenia, nie raz sie zrobi 400 km i przyjeżdża z niczym, cholera to jest troche deprymujące. Czy wy tez macie niekiedy ochote walnąć to wszystko w cholere i zająć się np. zbieraniem znaczków ?? I jaka jest na to rada??

Domyślnie

Jaka jest na to rada? Zbierać znaczki.
    Krzysztof Paszkiewicz

Domyślnie

Chyba naprawdę jesień idzie jak ludzie mają takie problemy
    Jak mi się nie chce robić zdjęć to...nie robię zdjęć, po prostu

a jak ktoś ma doła to niech wyśle parę złotych na nasze Mam Marzenie, bo ruszyła nowa akcja!
    Humor się od razu poprawia!

Domyślnie

Ja czekam, aż wena sama przyjdzie. To samo czuję kiedy piszę. Przychodzi do mnie znienacka. Wtedy, łapię za długopis i piszę, raz wychodzi coś ładnego, a najczęściej same bzdury. Innym razem łapie za aparat i robię zdjęcia, bo czuję, że to jest to. Nie ma jakiegoś złotego przepisu. Po prostu jeżeli do czegoś się zmuszamy, to to nie ma większego sensu. Ma to sprawiać nam przyjemność, bo jak nie to się wypalimy i będziemy mieli wszystkiego dość. Może się mylę, ale najmądrzejszy też nie jestem :P

Domyślnie

A tam macie problemy

Niestety już nie fotografuję, gdyż każdy jest lepszy ode mnie, ale miło mi pozostać w sympatycznym gronie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nem Zobacz posta
    A tam macie problemy

Hehe, to też hobby ;P

Pewnie marudze troche, ale ze mna to jest tak, że jak gdzieś jade na zdjecia to sie napalam na mega super foty, ale po przyjezdzie do domu okazuje sie że to kicha, i tak za każdym razem...no prawie za każdym, złote czasy były w tamtym roku no i z początkiem tego, ale później sie wszystko z****lo, zaczely wychodzic kiszki a nie zdjecia

Domyślnie

jacek lepszy na depresje

sorry za offtop

ja polecam trzy rzeczy
    obrabiac zdjecia z wakacji (np. pracuje teraz nad wirtualna wycieczka po szcziolkino nad morzem azowskim)
    poczytac dobra ksiazke, jak jeszcze sa bez vat (polecam huntera s. thompsona, choc niektorym moga wydac sie za mocne, lub poglebiajace depresje
    obejrzec dobry film (tylko nie sciagac pod zadnym pozorem z netu, a jak juz sie sciagnie to nie przyznawac sie na forum)
    wymyslac i rozrysowywac kadry na czas jak juz wena wroci

Domyślnie

Ja w tym wątku startuje z uprzywilejowanej strony, bo zbieram znaczki, a raczej porządkuje moje dotychczasowe zbiory
    A nawiązując do deprechy fotograficznej to przechodzę przez coś podobnego...Rzuciłem aparat w kąt i przez 2.tygodnie nic nie fotografowałem, bo po prostu mi się nie chciało:/
    Teraz troche się ruszyłem, w tym tygodniu 3 razy wstawałem na 5 rano by pojechać 16 km dalej by połazić sobie jak jakiś Mondzioł po łące z czego tylko 1 coś upolowałem i znowu wracam do deprechy bo poranny wiatr już mnie dobija

Cytat Zamieszczone przez marszull Zobacz posta
    obejrzec dobry film (tylko nie sciagac pod zadnym pozorem z netu, a jak juz sie sciagnie to nie przyznawac sie na forum)
    Teraz to się w necie ogląda, może nie są w jakości HD, ale można obejrzeć
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 09-09-2010 o 21:32 Powód: proszę mnie mnożyć postów.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Buli1111 Zobacz posta
    Teraz to się w necie ogląda, może nie są w jakości HD, ale można obejrzeć
    Slyszalem po tym
    ale napisalem to w odnosnie innego watku w cafe

Domyślnie

Chyba jakaś plaga bo mnie też deprecha wzięła...
    D610, V1, FM2n

Strona 1 z 6 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów