Nie wiedziałem czy kolor czy bw, więc obydwa..
I jeszcze jakby ktoś nie lubił ringlinów, to może schodki....?
![]()
Szukaj
Nie wiedziałem czy kolor czy bw, więc obydwa..
I jeszcze jakby ktoś nie lubił ringlinów, to może schodki....?
![]()
Kolor.
1 i 2 - przechył jest bez sensu, kadrowo mógłbyś je bardziej dopracować.
3 - tu przechył pasuje. Za bardzo kontrastowa obróbka dla mnie.
3 mówi do mnie bardziej.
a n a l o g o w i o r t o d o k s i . p l
bardziej uwage zwraca RINGLIN niz modelka niestety. W dalszej kolejnosci sztucznie wyeksponowany biust. Dopiero naszarym koncu jest modelka. Przechył na dwóch pierwszych nieuzasadniony i nic nie wnoszacy. Te na schodkach tez pokrzywiłes troche.
a mi się podoba i ten skos i obróbka na 3, jedynki tak jakoś nie czuję
jeśli 1 to kolor - podoba mi się obróbka. nie podoba mi się krzywizna (ale pewnie była w zamyśle)
na 3 teoretycznie "skrzywienie" ma sens, ale osobiście mnie nie podchodzi, no i mz zbyt dopieszczona skóra
D700, N35/1.8, N50/1.8, S24-70/2.8, N85/1.8, T70-200/2.8, SB900
jestem maniakiem BW, a to mi się nie podoba, za mało cukru w cukrze, za szaro...
Bycie maniakiem nigdy nie jest zdrowe, zwłaszcza kiedy color jest lepszy niż bw.
Co do skrzywienia to zawsze można przekrzywić monitor aby wyprostować.
Jeszcze czwarte:
![]()
Mam pytanie: czy to co pokazujesz to gotowe prace, czy jakieś ćwiczenie? Nie wiem jak podejść do tematu.
Linie prowadzące wolałbym chyba po drugiej przekątnej. I następny kadr przechylony. Dalsza modelka złapana w złym momencie. Mina i poza kojarzą mi się... albo nie powiem.
Bardzo za to podoba mi się delikatne BW, i świetnie złapałeś nogi dziewczyn.
a n a l o g o w i o r t o d o k s i . p l
Wydaje mi się że dalsza modelka została złapana w najlepszym momencie i to ona robi zdjęcie.
Ponadto wydaje mi się że człowiek powinien mieć prawo do obrony przed bełkotem, więc odpowiadam że takich idiotyzmów jak niektóre wpisy na tym wątku przekroczyły moją tolerancję. Proszę moderatora o skasowanie wątka oraz usunięcie mojego konta z tej knajpy zwanym forum.Próbowałem to zrobić z Panelu Użytkownika, ale nie znalazłem takiej opcji. Tak więc ponawiam - proszę skasować moje konto oraz cały ten wątek.
I rzeczywiście w ostatnim zdjęciu, to druga modelka robi klimat, szkoda że skasowałeś konto, ale rozumiem, czytałem bardziej bezczelne wpisy pod swoimi zdjęciami, ten taki nie jest, bywało ciężko, ale jest też tu wiele osób, które darzę sympatią i są dla mnie autorytetami, a problemy zacząłem omijać, żeby nie napisać dosadniej.
Wiem, zacząłem zdanie od "i", Krzysztof zaraz się pojawi.
Ostatnio edytowane przez wlopis ; 14-09-2010 o 10:14
SLR/FX/DX/ N/24/35/50/85/SB800/SB600/NX2
Skontaktuj się z nami