Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 19

Wątek: Ocena galerii

Domyślnie Ocena galerii

Mam taką drobną prośbę. Rzućcie okiem na tę oto galerię:

LINK

Mam prośbę co do oceny technicznej. Wiele zdjęć nie jest zrobionych, więc nie chodzi mi o to, że nie pasuje kolor, albo że modelce wystaje metka/cycek/włosek. Albo, że mi się wrzuciły gdzieś jakieś osobiste kompromitujące zdjęcia przez przypadek.

Interesują mnie to czy wszystkim się galeria otwiera. Czy wszystkim się mieści na ekranie. Czy po kliknięciu na zdjęcie wchodzi full-screen. Czy tenże full-screen dobrze działa. Czy nawigacja strzałkami lewo/prawo działa. Czy nawigacja jest na tyle prosta, że się przeciętny widz skapuje itd.

Z góry dzięki.

Domyślnie

U mnie pod safari i chrome śmiga, wszystko mieści się na ekranie na rozdzielczości 2560x1440.
    Przyciski menu działają, play, grupy oraz przerzucanie zdjęć klawiaturą także. Samo kliknięcie na full-screen działa, jednak przyzwyczajony jestem do wszystkich darmowych skryptów z galeriami i jak chciałem przerzucić fotke dalej/wcześniej myszką wyłączyłem f-screena kilkakrotnie.
    Po przejściu z jakiejś konkretnej galerii do ogólnej listy wyświetlają się miniaturki przez które nie można obejrzeć sobie jakiegoś konkretnego ujęcia (będą to tylko miniaturki z galerii którą oglądaliśmy czy będą podlinkowane??)
    Ogólnie nawigacja jest prosta i intuicyjna, przeciętny widz nie będzie miał problemu.

Pozdrawiam
    Gracjan
    Nie muszę robić wspaniałych fotografii, chcę robić je świadomie, reszta przyjdzie z czasem.
    Nikon i klamoty

Domyślnie

u mnie na explorerze 8 też wszystko śmiga.
    Pozdr.
    Kto chce- szuka możliwości, kto nie chce- szuka wymówek.

Domyślnie

nie miesci mi sie na ekranie pojawia sie pasek przewjania, a ja tego strasznie nie lubie korzystam z laptoka 1440x900
    ogolnie sam pomysl pokazu zdjec tez mi jakos tak nie lezy...

Domyślnie

mozilla 3.5 melduje również dobry odbiór

Domyślnie

1280x1024, FireFox 3.6.9 Skalowanie, fullscreen, nawigacja strzałkami i mychą działa.
    Amatorszczyzna powered by D40X kit, N35/1.8G, N70-300VR, SB800 i Slik Pro 330 DX

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez FajaR Zobacz posta
    1280x1024, FireFox 3.6.9 Skalowanie, fullscreen, nawigacja strzałkami i mychą działa.
    +1
    D300 | S 10-20 | N 18-200 VR | N50/1.4 AI | T 17-50/2.8 | S 105macro | N 70-300VR | SB600

conik
    Gość

Domyślnie

safari i firefox wszystko smiga ladnie.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez costi Zobacz posta
    +1
    a nawet +2
    POZDROWIENIA

'' Fotografie są jak cebula --- mają warstwy '' Shrek

Domyślnie

Jako galeria na pewno tak, jako cala strona www na pewno nie. Pogubilem sie.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów