Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Domyślnie W blasku słońca

Pzdr, Andrzej

Fotografia to sztuka uchwycenia momentu .

maniak666
    Gość

Domyślnie

W Twojej stopce jest chyba zawarty komentarz do tego zdjęcia.
    Leci w lewo nieco, kolor nieba mz coś nie teges, no i zasadnicze pytanie- czy to aby na pewno krajobraz? Choc po pracach kolegi Wkpx-a, czemu by nie umiescic go tu.

Domyślnie

Bardzo ładna, klimatyczna praca w pięknej, metaliczno-złotej tonacji. Początkowo wydawało mi się, że najkorzystniej prezentowałoby się to w kwadracie. Doszedłem jednak do wniosku, że szkoda byłoby ucinać tę subtelnie rysującą się łunę, na którą "wskazuje" wędka. Ale ze 2-3 cm dołu i tak być ciachnął.
    "Myśleć, że się coś wie, to najlepsza obrona przed dowiedzeniem się czegoś" - Terry Pratchett
    Pozdrawiam! Jacek

Domyślnie

Horyzont jest w normia, odblask na wodzie powoduje takie wrazenie......swietne zdjecie, piekna pokazane!

Domyślnie

Dobrze jest, widać, że po kolorach, że suwakami to sobie pozwoliłeś troszeczkę
    Masz może takie w momencie wyrzutu?
    Pozdrawiam Marcin
    Galeria

Domyślnie

dobre zdjęcie...oddaje klimat!
    D300s/MB-D10/17-55/35/50/85/70-200/SB600/ i ... brak czasu! Fuji X-T10/X-T20/18/35/56...

Domyślnie

Bardzo lubię takie zdjęcia.
    Za minimalizm, klimat i symbolizm .

Domyślnie

Jest super, jeszcze moment rzutu uchwycić, ach...pięknie światło tu gra, a i tonacja jest dobra.
    Z9 + D500 + D300s + S 10-20 + N 17-55 2.8 + N 50/1.8 + N 70-200 VR II + N 400 2.8 TC S

Domyślnie

Brawa za uchwycenie swiatła, uwielbiam takie klimaty. Zastrzeżenia mam natomiast do koloru.
    Widziałbym to w takich barwach

Domyślnie

jest to na pewno krajobraz i bardzo dobry moment zrobienia zdjęcia, ale obróbkowo jest niezbyt dobrze dlatego fotka będzie budziła uwagi, można zrobić z tego zdjęcia bardzo ładna fotografię, ale suwaki muszą być użyte właściwie

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów