Close

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 36 z 36

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pioter m Zobacz posta
    Ale tylko kiep nie zalapie, ze jesli polaczenie jest kiepskie na mocowaniu, to luzy beda takze na stykach.
    No to jesteś kiep ,bo do tej pory nie załapałeś,że żadnych luzów nie ma.
    A new shit has come to light...

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Bielsko Biała

Domyślnie

Ja mam tez zestaw D90 i N 16-85 wczoraj po raz pierwszy miałem błąd F-- po 2 m-cach użytkowania. Dodam, że obiektywu do tej pory nie ściągałem. Odpięcie obiektywu i ponowne zamocowanie pomogło. Ciekawy jestem czy ktos był z tym problemem w serwisie i czy wogóle warto to zgłaszać? W koncu odpięcie obiektywu co pewien czas wielkim kłopotem nie jest.

Domyślnie

widać D90 ten typ tak ma
    D7100; kilka słoików N, T, S i reflektor SB;

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kurp Zobacz posta
    Co do meritum sprawy- uważam że metalowe mocowanie jest pewniejsze. Plastik podyktowany jest głównie oszczędnością. Jakoś w szkłach wyższych klas plastiku "niet'.
    może ja na fotografii się nie znam, aż tak. Ale tu wykazałeś sam kompletny brak wiedzy. Plastik, z ang. u nas tworzywo sztuczne, dla przykładu sam PCL kosztuję kilogram koło 4 tysięcy złotych. Nie zawsze jak to mówisz tu oszczędność przeważa. Istnieją tworzywa sztuczne o lepszych parametrach niż stal, hasło kompozyty. Po za tym w aparacie wytrzymałość stali ma małe znaczenie użytkowe i każde przeciętne tworzywo je spełni. A stal to dodatkowe kg nie zawsze chciane.

swoją drogą też mi ten błąd wyskoczył wczoraj walczyłem z aparatem jak głupi i za którymś razem samo działało. Teraz trafiłem na forum i docisnąłem obiektyw i działa z miejsca dziwna sprawa.

Domyślnie

a u mnie bylo tak...
    Byly eFki, byly tez info error. Tez o tym gdzies pisalem.
    W koncu jest prawidlosc po okresie obserwacji. Moze komus sie przyda.

Blad i error.
    Pojawiaja sie gdy mam podpiety zestawik do bezprzewodowego zwalniania ekspozycji. Oczywiscie nieoryginalny.
    Pomaga tylko i natychiast, odlaczenie kabla od modulu gps.
    Nie pomaga wyl. i wl. Nie pomaga poprawianie szkla i karty.
    Tylko odlaczenie kabelka na chwileczke.
    Gdy aparat jest zawieszony, nie dziala nic. Pozniej znowu oki i moge focic ponownie.
    Ot i tyle.

Domyślnie

No to jest zupełnie inna sprawa.
    A new shit has come to light...

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234

Uprawnienia umieszczania postów