Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Question Modelka - dziwne pytanie.

Witam serdecznie.
    Mam pewien problem(nie do końca ja), i chciałbym zadać specyficzne pytanie.
    (Nie pytajcie proszę dlaczego - może później wyjaśnię)

Chodzi o modelkę.
    Pokaże wam jej zdjęcia, i chciałbym żebyście powiedzieli co sądzicie o modelce, czy jest ładna czy czegoś jej brakuje, chodzi mi o subiektywne opinie facetów i oczywiście szczere myśli kobiet z owego portalu

Z góry dziękuję - bardzo zależy mi na opiniach. - Nie oceniajcie proszę zdjęć, to nie o zdjęcia chodzi.

Pozdrawiam.
    1.

2.

3.

4.
    Ostatnio edytowane przez Adam.B ; 12-09-2010 o 21:00

Domyślnie

a modelka wiem że pytasz tu o takie rzeczy ? A co ma brakowac? Na 1 i 2 brakuje tułowia i nóg Masz na Nia pomysł - bierz i fotografuj. Nie masz pomysłu - zostaw innym. Nie ma brzydkich kobiet - sa tylko nieumiejętnie sfotografowane.

GL
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stock Zobacz posta
    Nie ma brzydkich kobiet - sa tylko nieumiejętnie sfotografowane.
    Seksista!

Domyślnie

ma potencjał, dobry wizaż, fotograf i będą super foty
    www.monikowska.pl
    blog.monikowska.pl
    Kanon fotografii to Nikon

Domyślnie

na prawdę... przeginasz :P
    Naucz się czytać

Domyślnie

Ja bym tylko to żelastwo jej wyciągnął a może niektórych to kręci
    Cytat Zamieszczone przez stock Zobacz posta
    Nie ma brzydkich kobiet - sa tylko nieumiejętnie sfotografowane.
    a to nie jest zależne od przyjętych procentów
    Moja galeria: www.darko.cal.pl, zapraszam na FB

Domyślnie

z uwagi na to że sa tu na forum kobiety odpowiem że nie

Domyślnie

No tak poprawność polityczna musi być czyli ustalamy że źle sfotografowane
    Moja galeria: www.darko.cal.pl, zapraszam na FB

Domyślnie

No kurcze albo szczerość albo głupia poprawność polityczna. Ja nie uznaję poprawności i powiem Ci, że ta dziewczyna może się nadać na zdjęcia, ale jej styl bycia nie nadaje jej kobiecości. Po pierwsze mogłaby sobie przestać dziurawić twarz. Po drugie kobiety zabijają się o to, aby mieć bujne włosy a w tych warkoczykach wygląda ona jak zamoczony mop. Widzę, że ma chyba niekiepską figurę, bo na trzecim zdjęciu wygląda na to, że ma długie szczupłe uda, więc po tym wnoszę, że łydki tez ma długie i skoro uda są szczupłe to brzuch też Uważać trzeba tylko odrobinę na nos, bo mógłby być ciut mniejszy. Jeśli jednak pomaluje się jej oczy (np jakieś lekkie smoky eyes) to powiększy to optycznie górną część twarzy, odwracając uwagę od nosa. Na pierwszym zdjęciu ma straszni sztywny uśmiech. Z reguł są trzy przyczyny: albo nie umie się uśmiechać i musi się nauczyć, albo przypadkowo jej tak wyszło, albo ma krzywe/brudne zęby i tak się uśmiecha bo musi.

Fachowym okiem jeszcze stwierdzam, że ma grupę ARh+, hemoglobina w normie, odrobinę za dużo glukozy we krwi, lekki niedobór magnezu, potas w normie.

p.s. powiedz jej, że od glanów noszonych codziennie robią się zrogowacenia i śmierdzą stopy. Do lasu OK, do pracy w polu też, ale raczej nie na co dzień. Wbrew pozorom często spotyka się modelki, które mają stopy zrogowaciałe jak kopyta. Nie jest to raczej temat wdzięczny do fotografowania.

Domyślnie

poprawnośc poprawnością - ale faktycznie uważam ze każda kobietę/dziewczyne da się pięknie sfotografowac. Nawet taką z włosami na mopa, dziurawą twarza i z kopytami. Ino wtedy potrzebna stylizacja która zakryje kopyta, dziury w twarzy i uwydatni to co ciekawe

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów