Szukaj
Świetnie zapanowałeś na głębią ostrości. Światło mi się podoba, ciuch też za to miejsce dla tej stylizacji wybrałbym inne, w ogóle nie przepadam za lasem, a zieleniny mam tu aż nadto u siebie i może to dlatego. Pomyśl czy dłonie na zdjęciach działają na korzyść czy psują, myślę, że warto by było nad tym zapanować bo tniesz nieco paluszki.
Bardzo przyjemnie i naturalnie wyszło, gratulacje. Modelka fajnie zagrała.
To fakt. Widziałem te cięcia palców, trochę źle kadrowałem co niektóre, ale jakoś tak mi się podobały. Za "modelkę" dzięki
A inne tło zobaczysz w nowym wątku![]()
Czy doświecałeś nieco YN-460II? Moja zaliczyła zgon po zabawię z córcią . Sorki za OT, chętnie obejrzę drugą odsłonę.
fajnie wyszło
to 70-200, które było w użyciu to Nikkora?
D700, N35/1.8, N50/1.8, S24-70/2.8, N85/1.8, T70-200/2.8, SB900
Tak nikkorek VR
Doświecałem trochę, ale nie YN, tylko SB900 przez parasolko-softbox....ale nie na wszystkich zdjęciach....poza tym cała "zabawa w sesję" trwała jakieś 5-10minut bo komary cięły jak głupie!!
Dzięki za komenty.
Na Twoim miejscu wybralabym 2, 3 do pokazania bo caly set jest troche nudny.
Podobnie z setem "domowym", bo zmienilo sie tylko tlo-modelka, sukienka, pozy takie same.
Oprocz tych ciec, o ktorych wspomnial Muhozol to poprawnie ale szalu ni ma![]()
Technicznie spoko, fajnie oświetlone, ale.. no właśnie... jakoś tak po prostu nudno. Brakuje w tych zdjęciach "szczypty" jakiegoś szaleństwa.
Za przedmówcą - mogłeś wybrać z 2, 3 kadry...
ja tam bym te zielenie w tle dokolorował - byłoby mniej nudno :P
Ale tak.. no nie pasuje mi ten strój do lasu w ogóle.
Naucz się czytać
Dzieki.
Faktycznie stroj kompletnie "nielesny", i faktycznie moglem wybrac ze 2-3 zdjecia. Sorki, ale to chyba pierwsze zdjecia, ktore mi sie autentycznie podobaja i pierwsze, ktore robilem planowanie, reszta to takie pstryki spacerowe. No nic sprzet mam, pora zaczac ciezko pracowac nad warsztatem. Wielkie dzieki za uwagi
Skontaktuj się z nami