Szukaj
Fajne emocje na 4, a 11 - najlepsze.
Usunięto nieregulaminowy wpis. Zachęcam: http://forum.nikoniarze.pl/showthread.php?t=72527
Całość w twoim stylu Wilk, jednak nie czaje klimatu na 3 ostanich - troche taki backstage![]()
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
MZ za duzo szerokiego kata ,
miejsca ogolnie nieciekawe moze orocz 1-ki i 11-ki
5-ka w windzie straszna , spojrz na ich miny i oczy , chyba sobie go nie wybrali do albumu
7-ka nie wiem co Ty widzisz w takim obskornym pomazanym miejscu
a propos pary na drzewie o ile poprzednio pokazane zdjecie bylo bardzo ladne tu szczegolnie mlody niekoniecznie dobrze czuje sie w tej pozie
moze i pare fajnych ale te slabe zamazuja obraz calosci , jak w Misiu trzeba pamietac aby te plusy nie przyslonily nam tych minusow
Ostatnio edytowane przez egoiste ; 13-09-2010 o 12:25
Te 3 ostatnie to faktycznie taki eksperyment.
Za to numer 3 skłonił mnie do refleksji i podsunął pomysł, żeby tak zrobić wersję voyeur. Byłaby na tym zdjęciu taka delikatna, chytrze i ukradkiem podpatrzona namiętność.
Młodzi musieliby udawać, że nie zdają sobie sprawy z tego, że ktoś ich obserwuje. Ale to tylko taka moja myśl. Ta ściana z lewej mnie tak zainspirowała![]()
Prawdziwi faceci nie jedzą miodu. Oni żują pszczoły.
Nie będę pisał krytycznie, bo na tym forum wystarczy - myślę - krytyków z delikatnie mówiąc mało udanym dorobkiem własnym....
Napiszę więc co mi się podoba - podoba mi się 11. Nie martwi mnie, że młody ma niewygodnie, bo wygodnie to w domu na kanapie, a nie na ślubnym plenerze. Podoba mi się też trójka, choć mniej od 11. Reszta to nie moja bajka.
Skontaktuj się z nami