Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Wątek: Star Force

Domyślnie

Nie mogłem uczestniczyć w imprezie, więc spodziewałem się zobaczyć coś na zdjęciach.
    STRONA - BLOG - VIDEO D300s,D80,N50f1.8,T17-50f2.8,SB-800,Manfrotto 055Xprob.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KarolJ Zobacz posta
    Chciałem pokazać w tych zdjęciach co widział przeciętny widz, pokrótce napisze co ja widzę w tym zestawieniu:
    No tak, ale kiedy właśnie nie powinieneś pisać tylko zdjęcia mają opowiadać. Jak wspomnieli koledzy, za mało zdjęć w temacie reportażu. Jedyne co mnie się narzuca, po obejrzeniu zdjęć, że w Bydgoszczy, była masowa impreza, która sfilmowała telewizja.
    Pozdrawiam!
    Tomasz Zych
    tomzych.com
    analogowiortodoksi.pl

Domyślnie

Żaden fotograf na tej imprezie nie miał jakiegokolwiek glejtu. Jako orgowie mogliśmy co najwyżej na parę sekund pojawiać się na scenie w celach porządkowych i kolega dał radę ustrzelić parę zdjęć. Fotografował zwykłym kompaktem http://picasaweb.google.pl/spandowski/StarForce2010# ja niestety nie miałem tyle czasu i mam dużo mniej ujęć, ale może potem też coś wrzucę kiedy w końcu znajdę chwilę by zgrać foty. Jak na razie trwają prace porządkowe i liczenie strat .

Domyślnie

Trochę za mało StarForce w StarForce.
    ano prawda
    brak

Domyślnie

P4rzepraszam za wulgaryzm ale wg mnie za dużo na nich "nasrane" ;p
    Pozdrawiam, Michał!
    BLOG

bth
    Gość

Domyślnie

O czym jest ten reportaż - o pracy kamerzystów i ekipy nagłośnieniowej na jakimś festynie? Nie przeczytałem tytułu i naprawdę nie byłem w stanie się zorientować

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów