Close

Strona 1 z 6 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 52

Wątek: Norge

Domyślnie Norge

...Odgrzebane z zeszłych wakacji

N.R.1

N.R.2

N.R.3

N.R.4

N.R.5

N.R.6

N.R.7

....cdn
    ...arriving somewhere, but not here

Domyślnie

6 i 7 rewelacyjne.
    D90 | N35 | S10-20
    <a href="https://www.facebook.com/manonthewhiteline">Man on the White Line</a>

Domyślnie

...nic tu mej zasługi...tam po prostu się "cyka" ...aura robi resztę
    ...arriving somewhere, but not here

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Faulkner Zobacz posta
    ...nic tu mej zasługi...tam po prostu się "cyka" ...aura robi resztę
    No i kolego niestety widac ze takie poprostu "cykane".....Norwegia jest moim marzeniem, napewno je spelnie, nie wiem jeszcze kiedy.....

zdj. nr.1 jest najlepszym technicznie, leci w prawo, ale kolory i kontrast sa dobre
    zdj. nr.2 no coz, brak obrobki, jest niedorobione i przepalone, szkoda bo widok wspanialy
    zdj. nr.3 kadrowo mi nie pasuje wcale, mam wrazenie ze nie wykozystales tej miejscowki
    zdj. nr.4 za to dostaniesz po uszach, to miejsce widzialem juz na nie jednym zdjeciu, wiele bym dal zeby tam byc, ale tak jak spaprales te miejscowke, polowka zaczernila szczyty gor, brak kontrastu, brak obrobki.....szkoda zdjec, zacznij nad nimi nieco siedziec bo miejsca niesamowite!
    zdj. nr.5 No niestety najslabsze i przepal...
    zdj. nr.6 swietne ale obrob je i wyciagnij wszytsko co w nim siedzi!
    zdj. nr.7 niewykozystana miejscowka...

Powinienes nieco obrobic te zdjecia, wygladaja teraz jak NEF wolany automatem, albo jak jpg prosto z puszki.....
    Norwegia jest wspaniala i zdjecia sie "cykaja" jak pisales, jednak trzeba przy tym cykaniu myslec, mam nadzieje ze kolejne ktore nam obiecales dopisujac c.d.n. beda juz bardziej dopracowane......a za cztery to naprawde masz po uszach.

Przepraszam za ostre slowa ale tak czuje i tak sadze, nie nauczysz sie niczego jak bedziemy glaskac, teraz to moze na portalu turystycznym sie spodobac, tutaj jest portal foto i tutaj mozna sie bolesnie przejechac
    Pozdrawiam
    Grzegorz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    No i kolego niestety widac ze takie poprostu "cykane" [...]
    Pojechałeś po całości, ale trudno nie przyznać Ci racji. Na osłodę powiem jedynie, że lodowcowa woda na czwórce kolorystycznie wyszła idealnie.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

niewykorzystana sytuacja...!ech...
    D300s/MB-D10/17-55/35/50/85/70-200/SB600/ i ... brak czasu! Fuji X-T10/X-T20/18/35/56...

Domyślnie

Szóstka, po odpowiedniej obróbce, mogłaby być cudowna, perspektywiczna wydaje się też siódemka, a i trójkę zamknąłeś w nie najgorszym kadrze. Ale to wszystko jedynie potencjalnie może być dobre. Bo póki co to obiema rękami podpisuję się pod niemalże całą wypowiedzią Grzegorza - na razie zaprezentowane zdjęcia mają wartość jedynie turystycznej pamiątki.
    A napisałem niemalże bo...
    Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    zdj. nr.4 za to dostaniesz po uszach, to miejsce widzialem juz na nie jednym zdjeciu, wiele bym dal zeby tam byc, ale tak jak spaprales te miejscowke, polowka zaczernila szczyty gor, brak kontrastu, brak obrobki.....szkoda zdjec, zacznij nad nimi nieco siedziec bo miejsca niesamowite!
    to nie jest to miejsce Grzesiu Tamto jest niezwykłe bo - nawet jak na Norwegię - wszystkie inne są tylko "prawie" takie Jak już się będziesz w końcu tam wybierał to napisz - dostaniesz wszystkie niezbędne współrzędne Autora przepraszam za mały OT.
    "Myśleć, że się coś wie, to najlepsza obrona przed dowiedzeniem się czegoś" - Terry Pratchett
    Pozdrawiam! Jacek

Domyślnie

Fakt to nie TO miejsce, ale niemalze rownie magiczne

Domyślnie

Ano właśnie o to miejsce mi chodzi - człowiek siedzi z rogalem na twarzy od rana do nocy i nie do końca wierzy, że nie śni
    "Myśleć, że się coś wie, to najlepsza obrona przed dowiedzeniem się czegoś" - Terry Pratchett
    Pozdrawiam! Jacek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Fremen Zobacz posta
    Ano właśnie o to miejsce mi chodzi - człowiek siedzi z rogalem na twarzy od rana do nocy i nie do końca wierzy, że nie śni
    Napewno nie w tym roku, ale nie mowie ze nie w przyszlym

Strona 1 z 6 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów