Close

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 36

Domyślnie

Ja nie mam pytań Obie prace są po prostu kapitalne! Brawo!
    "Myśleć, że się coś wie, to najlepsza obrona przed dowiedzeniem się czegoś" - Terry Pratchett
    Pozdrawiam! Jacek

woda
    Gość

Domyślnie

Z jedynki byłby piękny pastel gdybyś nie przeostrzył podłogi. Widać też trochę ślady obróbki w centralnej części horyzontu. Gdyby nie to (i gdyby zdjąć leciutko żółtego) byłoby pięknie.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez woda Zobacz posta
    Z jedynki byłby piękny pastel gdybyś nie przeostrzył podłogi. [...]
    Nie stosuję jakichś wyszukanych metod ostrzenia abym miał szansę się w nich zgubić. Innymi słowy nie wiem gdzie widzisz efekt przeostrzenia...
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Andrzeju, świetnie wypatrzone!
    Podobają mi się oba. Oglądając dwójkę jakoś tak odruchowo dźwignąłem głowę aby zerknąć co tam jest w tym dole na pierwszym planie Tak więc jest moc.
    Pozdrawiam Marcin
    Galeria

Domyślnie

Fajne polne kadry .
    Faktycznie, jedynka obfitująca w mnogość rolsów jest .
    Fajne światełko, szkoda tylko, że drugie plany lekko ostrości pozbawione są .

woda
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nikonozaur Zobacz posta
    Nie stosuję jakichś wyszukanych metod ostrzenia abym miał szansę się w nich zgubić. Innymi słowy nie wiem gdzie widzisz efekt przeostrzenia...
    Andrzej, nie obruszaj się na uwagi. Być może to tylko moje wrażenie ale ponieważ je mam to piszę. Lubię zdjęcia ostre ale tu wygląda to nie do końca naturalnie. Stąd moja uwaga.

Domyślnie

jedynka jest MEGA ! :O
    48ProjectBlog[/CENTER]

Domyślnie

Nic jak tylko kupować nowe szkła. Natchnienie odrazu przyjdzie. Ale masz oko do krajobrazu. Gratuluje. Dla mnie 1-ynka z rolosami.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez woda Zobacz posta
    Andrzej, nie obruszaj się na uwagi. Być może to tylko moje wrażenie ale ponieważ je mam to piszę. Lubię zdjęcia ostre ale tu wygląda to nie do końca naturalnie. Stąd moja uwaga.
    Absolutnie nie obruszam się, tylko pytam, nic więcej, nie ma tam żadnych podtekstów. Dokładnie znam swoje miejsce w fotograficznym szeregu i każdą uwagę traktuję jako cenne doświadczenie. Niby nie zgadzam się z Twoją opinią, ale nie bój nic, lampka się zapaliła. I o to chodzi!
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Andrzej ja mam jeden poważny zarzut - nie stanąłeś w tym samym miejscu pierwszego dnia trzeba było sobie palik wbić a serio jedynka super.

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów