Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 21

Wątek: Bez tytułu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Locter Zobacz posta
    Heheh, kusi mnie west cork, ja bym tam pojechal ale grzesiu focha złapał na mnie więc nie wiem jak to bedzie, chyba, że sam pojade, choc w kupie raźniej, samemu mie sie nie chce
    Sluchaj, kto tu zlapal focha, zapytales mnie kiedys czy nie pojade z toba?

Domyślnie

Obydwa są dobre, lecz wybieram nr dwa, wszystko się ładnie komponuje, urokliwe takie
    Nikon D90 + NIKKOR 18-105 mm + NIKKOR 85 mm 1.8 D

Domyślnie

Oba są klimatyczne, ja pozostanę jednak przy dwójce.
    Pozdrawiam Marcin
    Galeria

Domyślnie

Każda inna, ale obie fotografie mi się podobają .
    Jedynka ma świetną wodę. Fajnie światełko zagrało na tafli wody .
    Łódka niby tyłkiem się wystawiła, ale to akurat uważam za zaletę. Wskazuje kierunek, gdzie podążać ma wzrok oglądającego.
    No i ten mglisty drugi plan. Jest po prostu klimacik .
    Kwadratowa dwójeczka całkiem inna. Fajnie ta soczysta zieleń wodnych trawsk i niebieski kadłubek łódki korespondują z pełnym tajemniczości drugim planem.
    Fajne zdjęcia .

Domyślnie

Swietne ,kadry z malymi uwagami , jak wspominal Seba na jedynce wiecej kontrastu ,choc wody bym nie ruszal bo jest swietna , dwójka bardzo zywa wiec jest swietnie

Domyślnie

oba swietne

Domyślnie

Tak jak PABLOOK zauważył na 1nce jest świetna tafla/dywan wody z super światełkiem i tak jak Sebek dodał o kontraście, to w dalszej częsci zdjęcia by się nieco go przydało. Poza tym dobra i poprawna praca.

2jka jest dla mnie ok choć przy 1nce wypada wg mnie gorzej tematycznie/kadrowo.

Domyślnie

Bardziej mi podchodzi posępna jedynka, na dodatek nie przeszkadza mi niedobór kontrastu na drugim planie.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Moim zdaniem nic nie ruszać. Tak jak jest, jest świetnie.

Domyślnie

2 jest bardzo fajnym zdjęciem. Fajny kadr, trawka na 1szym planie mz bardzo dużo dodaje zdjęciu
    pozdrawiam, Łukasz

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów