Szukaj
Dwojka bardzo fajna (chociaz niejestem pewny tej jasnosci) natomiast na jedynce brakuje mi ciut kontrastu...
Dwójka bardzo ładna,na jedynce jak dasz większy kontrast na dalszym planie,to zginie fajna mgiełka.Przynajmniej tak się mi wydaje.
1 to klasyka lodkowa ktora wiele razy widzialem...zdecydowanie wole 2, ma fajniejszy kadr i podoba mi sie ta zielenina w dolnej czesci kadru.
Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
Pozdrawiam, Krzysiek.
Z jedynką jeszcze bym powalczył, chodzi mi o kontrast w środkowym pasie, dół jest super, niebo wyraziste i troszkę kontrastem hm... będzie git, w sumie już jest. Dwójka tu kolorek gra pierwsze skrzypce oraz piękna trawka na pierwszym planie, jest super. Trochę miejscami zbyt jasne prześwity na niebie, ale również super zdjęcie.
Z9 + D500 + D300s + S 10-20 + N 17-55 2.8 + N 50/1.8 + N 70-200 VR II + N 400 2.8 TC S
Ja tym razem powiem tak:
Nic bym nie zmieniał jest bardzo naturalnie, wręcz rześko - mnie się bardzo podoba![]()
Zapraszam
<a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>
Ladne obydwa.
seek & destroy
Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...
2 bardzo
... kurcze mogłem się domyślić![]()
Locter rusz, że dupsko, chyba mi nie powiesz, że TU nie ma ciekawych miejscówek
Czymtasem... pozdrawiam bombelkowo
Skontaktuj się z nami