Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Domyślnie Karolina i Mariusz

No to tu mnie jeszcze nie było

Wszelka krytyka mile widziana.

1.

2.

3.

4.

Domyślnie

Bardzo mi się podoba to ładne, miękkie światełko.
    Może kadry nie są "inowacyjne", ale miło się je ogląda.
    OMG, I have finally discovered what's wrong with my brain: On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left.

Domyślnie

Wg mnie ostatnie bardzo odbiega poziomem od poprzednich. Nie doświetlone twarze jak dla mnie dyskwalifikują...
    Pierwsze trzy bardzo przyjemne

Domyślnie

w 3 leci horyzont, a to podstawa podstawowej podstawy, nie wspominając już o tym, że mam wrażenie, że na sesji były 3 osoby, Ty i para, a nie było blendziaka na przykład...
    Czas jest ludożercą, więc staram się nie mieć go za dużo.

Domyślnie

Przyjemny set.

Domyślnie

albo mi się wydaję, ale dla mnie skóra jest zbyt magentowa
    Szanuję tylko tych którzy szanują mnie, a reszta na kran może wskoczyć mnie.

FX | N50 1.8G | N14-24 2.8 | N24-70 2.8 | N70-200 2.8 VR II | SB-800 | WWW | BLOG

Domyślnie

Za 2 należało by Cię rozstrzelać, pokroić, zakopać a na koniec łaskotać mięciutkimi poduszeczkami. Co to ma być? Po kiego fotografujesz "pozę numer 1" każdego zakładu typu "fotoziutek z małego miasteczka"? Przecież to drętwe, sztampowe, naiwne i głupawe, poza ani romantyczna, ani zabawna, ani poważna, jest tylko bez sensu. Reszta raczej z gatunku standardów, ale to nie musi być wada, porządnie zrobione choć bez fajerwerków.

Uprawnienia umieszczania postów