...pokazuję podobne, ale dla mnie inne, zwłaszcza zerkanie, różni się od pokazanego wcześniej "zerknięciem" i wydaje mi się, że to lepiej wygląda. Oceńcie sami.
przedświt...
zerkanie...
Szukaj
...pokazuję podobne, ale dla mnie inne, zwłaszcza zerkanie, różni się od pokazanego wcześniej "zerknięciem" i wydaje mi się, że to lepiej wygląda. Oceńcie sami.
przedświt...
zerkanie...
Z9 + D500 + D300s + S 10-20 + N 17-55 2.8 + N 50/1.8 + N 70-200 VR II + N 400 2.8 TC S
Zerkanie jest super - bardzo klimatyczna praca w eleganckiej tonacji, a do tego smaczek w postaci zerkającej odrobiny słońca - bardzo mi się podobaNo i pachnie sawanną
Przedświt jest dobry kadrowo, ale ze względu na światło i barwę wolałbym zobaczyć sam świt![]()
"Myśleć, że się coś wie, to najlepsza obrona przed dowiedzeniem się czegoś" - Terry PratchettPozdrawiam! Jacek
Zerkanie wygląda smakowicie, brakuje tylko żyraf w tle
Jeśli chodzi o przedświt to nie jestem do końca przekonany do kolorystyki.
Dwójka znakomita. Lubię takie tajemnicze kadry.
Dwójeczka w tym wydaniu prezentuje się o ... słońce lepiej od poprzedniej wersji.
Obróbka dużo lepsza, bardziej wyrazista i oddająca klimat tego poranka. A jak zauważył Jacek to budzące się słoneczko, to taka przysłowiowa wisienka na torcie.
To właśnie ono jest najważniejszym elementem w tym kadrze. Ja jestem bardzo na tak.
W jedynce też coś tam drzemie, ale jeszcze nie bardzo wiem co.
Skontaktuj się z nami