Close

Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Domyślnie Acer aspire 5740 + eizo 2243 - problem

Witam
    Jak w tytule, albo coś nie działa albo ja czegoś nie potrafię zrobić, za żadne skarby nie mogę dojść do ładu z takim zestawem.
    Podpinam na kablu hdmi-dvi i zwykłym VGA, laptop widzi monitor poprawnie, ale nie mogę sprawić, żeby na monitorze pojawił się obraz. Monitor sygnalizuje brak sygnału na obu kablach.
    Może ktoś mi pomoże.
    Sprawa dość pilna- terminy gonią
    Z góry dziękuję.
    Dyplomata to człowiek ,który powie ci spier... w taki sposób ,że będziesz czuł zachwyt przed zbliżającą się podróżą

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nimnull Zobacz posta
    Witam
    Jak w tytule, albo coś nie działa albo ja czegoś nie potrafię zrobić, za żadne skarby nie mogę dojść do ładu z takim zestawem.
    Podpinam na kablu hdmi-dvi i zwykłym VGA, laptop widzi monitor poprawnie, ale nie mogę sprawić, żeby na monitorze pojawił się obraz. Monitor sygnalizuje brak sygnału na obu kablach.
    Może ktoś mi pomoże.
    Sprawa dość pilna- terminy gonią
    Z góry dziękuję.
    Możesz ustawić 1920x1200@60 Hz ?

Domyślnie

jeden problem z głowy, obraz jest. Ale jak kolego powyżej napisał 1920x1200@60 Hz nie idzie ;/
    Dyplomata to człowiek ,który powie ci spier... w taki sposób ,że będziesz czuł zachwyt przed zbliżającą się podróżą

Domyślnie

wszystkie problemy już rozwiązane wątek do zamknięcia.
    Pozdrawiam Mirek

Uprawnienia umieszczania postów