Świetna praca Pawle. Obu tak dalej szło.
Szukaj
Piękne ukoronowanie rocznego pobytu na forum, dzięki za wsparcie i pomocżyczę zawsze odpowiedniego światła, wiem, że o resztę zadbasz już sam
![]()
Nikon D90 + NIKKOR 18-105 mm + NIKKOR 85 mm 1.8 D
PogratulowacWszystkiego dobrego i ja dziekuje
Swietne te Mufiny , tak jak lubie![]()
Gratulacje ! Bardzo lubię oglądać twoje zdjęcia a tą pracą pokazałeś że przez ten rok wykonałeś kawał dobrej roboty. Świetny pierwszy plan na tym zdjęciu.
D60 + S10-20, T55-200, 18-55 VR, Nissin Di622, kilka szkieł M42
Rocznica - no takcóż o Pawle zapewne mógłbym już nasmarować całkiem niezły elaborat o Tobie.
Ale wydaje mi się że Twoje fotografie mówią same za siebie.
Przypominam sobie tylko pierwszą wiadomość od Ciebie i wspólny pierwszy plener - pomyślałem sobie:
Skromy, inteligenty, potrafiący słuchać a do tego bardzo mocno nakręcony na fotografie Facet - jestem przekonany że się nie myliłem![]()
Podążaj dalej swoją drogą i garściami czerp z tego przyjemność - a my sobie pooglądamy Twoje fotografie
Natomiast co do fotografii - cóż jednym się może podobać innym mniej, ja należę do tej pierwszej grupy.
Zapraszam
<a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>
Dół przepiękny! jednak u mnie na niebie widać jakby warstwy po pojechanej obróbcetaki nieładny pas przez środek nieba.
48ProjectBlog[/CENTER]
Kryształowy kadr ...Pogratulować
Skontaktuj się z nami