Wenecja miasto piekne niewatpliwie ale nie w sierpniu jak jest masssssa turystow, najlepiej tam chyba na jesien jechac albo zwiedzac noca. Zapraszam do ogladania, porady i uwagi mile widziane
Szukaj
Wenecja miasto piekne niewatpliwie ale nie w sierpniu jak jest masssssa turystow, najlepiej tam chyba na jesien jechac albo zwiedzac noca. Zapraszam do ogladania, porady i uwagi mile widziane
N D80 | N 18-70 f3.5-4.5 | S 70-300 f4-5.6 Macro| N 50 f1.8 | Samyang 8mm | N SB-600 |
Galeria Zapraszam do ogladania i komentowania
krzywo :/
Tam chyba zawsze pada.Ludzie na pl.św.Marka(?) mogli być gdziekolwiek.Niezłe 3,5,6,7 i 10(po wyprostowaniu).I bez sygnatur,na boga(chyba,że duuużo mniejsze,jeśli musisz).Kanały z gondolami na nie-za dużo widać turystów.12 i 13 okropne kolory.
Ostatnio edytowane przez Duder ; 10-09-2010 o 01:46
A new shit has come to light...
dzieki, kolory kwestia gustu ale spoko
co do podpisu to racja jak wrzucilem to wlasnie wydawalo mi sie za wielkie ale juz mi sie zmieniac nie chcialo
N D80 | N 18-70 f3.5-4.5 | S 70-300 f4-5.6 Macro| N 50 f1.8 | Samyang 8mm | N SB-600 |
Podoba mi sie obrobka w Twoich zdjeciach. Co do fotek to chyba nie wszystkie sa architektrą, ale spoko te co sa daja rade.![]()
Nikon D90, N50 1.8, Tamron 18-270 PZD
Mój blog o foto: http://mrlir.wordpress.com/ , trochę presetów, fotek, itp.
moim skromny zdaniem są ok. Szczególnie podoba mi się obróbka 2,3,5,7 - mozesz napisać jak uzyskujesz taki efekt//
dzieki, fajnie ze podoba sie obrobka![]()
generalnie to troche czasu zajelo mi zanim doszedlem do takiej obrobki i tak odrazu zdradzac....
ale ok w drodze wyjatku, oczywiscie najpierw bw potem troche pobawilem sie rozmyciem, nawet na niektorych zdjeciach abberacja, filtry, ekspozycja, to tak mniej wiecej![]()
dzięki za podpowiedź, jeszcze raz gratuluję zdjęć
Ale się ucieszyłem jak zobaczyłem ten wątek. Też w sierpniu byłem w Wenecji.
Może się nawet mijaliśmy na tych maksymalnie zatłoczonych uliczkach.
Pozwolę sobie zaprezentować moją odmienną nieco wizję tego niezwykłego miejsca.
Nie wklejamy swoich zdjęć w wątkach innych użytkowników!!!, lecz zakładamy swój i tam się chwalimy - zdjęcia usunąłem
Ostatnio edytowane przez wilk325 ; 30-09-2010 o 13:13
5, 6 & 8 z pierwszej serii
Ostatnio edytowane przez wilk325 ; 30-09-2010 o 13:13
Skontaktuj się z nami