Szukaj
Ostatnio edytowane przez marcinc ; 29-09-2010 o 22:46
No tak tylko że Wojewódzki to się akurat wypromował w Idolu. Czyli w ten sam sposób tyle że trochę wcześniej to miało miejsce. Kto go znał jak w trójce pracował? No i ferrari też pewnie z tej trójki nie miał.
![]()
Ale mniejsza o to.
Tak mi się wydaje że ten cały program to wielka ściema. Jakoś trudno mi uwierzyć że te dziewczyny są totalnymi amatorkami i początkującymi w modelingu. Przynajmiej na podstawie własnych doświadczeń z sesji.... one poprostu nie pozują jak żółtodzioby.... widać że miały już do czynienia z obiektywem. Więc hasło "zostań modelką" jakoś nijak ma się do rzeczywistości.
+RIP+ Nikkor stopiątka tu spoczywa... wypadł z torby... tak bywa +RIP+
vod.onet.pl - tutaj pojawiają się zaraz po emisji, całe i za free.
Moją faworytką jest Pamela. Ładna dziewczyna, ma charakter... Z tego co widziałem miała już do czynienia z obiektywem. Szkoda że odpadła ruda, wyróżniała się. Nie rozumiem kompletnie zachwycania się jury tą Beatą Szarłowską. Jak dla mnie pierwsza do odsiewu...
Ogółem fajny odcinek, bo w końcu focili. Zdjęcia wyszły świetnie i te wyraziste oczy.... nice.
NIKON FX | PENTAX DX
ojtam ojtam... pośladki, ale jaka twarz, oczy, uroda. Bardzo fotogeniczna. Wróżę finał jak nie zawali czegoś...
NIKON FX | PENTAX DX
Niemożliwe !
Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.
a ja lubie takie programyi też widze że obecnie wszystko jest do dup... jak czytam na forum
nic nie jest warte oglądania słuchania zaraz pewnie i czytania
a 99% chciało by być znanym i lubianym tylko gra sie twardzieli
i też załuje że odpadła ta laska bo ona miała w sobie pałera
![]()
Pałera? Zarozumiała i wulgarna laska.
Sony Alfa 65 Coolpix 4200 + Tachimetr Nikon NPL352
Skontaktuj się z nami