nie zdziwilbym sie jakbym Ania wygrala. szkoda ze Oliwia odeszla...
Szukaj
nie zdziwilbym sie jakbym Ania wygrala. szkoda ze Oliwia odeszla...
Wygra Ania, bo ma tylko trzy pary butów![]()
Kobieta z Sonnarem też może
Wygra bo wszyscy tylko o niej mówią
a jak to mawiają amerykanie:
"Nie ważne co - ważne by dużo mówili i nazwiska nie przekręcali"
Anie Bałoń wszyscy już znają i kojarzą ...
króluje na fejsie, króluje w prasie .... i na różnych forach
a gdyby na ulicy pokazano zdjęcia pozostałych uczestniczek to być może ktoś by kojarzył, że to dziewczyna z "Top Model" ale tylko niektórzy by je znali z imienia a z nazwiska to już baaaaaardzo nieliczni![]()
przecież od dawna wiadomo jakie będą finalistki. Ania ma szansę patrząc na Papierską szkoda tylko, że jak wygrała program to zapadła się pod ziemie, może "inglisz" kuje, w sumie u Ani chyba też z tym problem wielki.
Mnie druga seria rozczarowuje, w pierwszej chyba było więcej backstage. To mnie ciekawi bardziej niż 5 min monologi o życiu Ani i Michaliny.
A7mk2 Zeiss 24-70/4 Sony G 70-200/4 v35/1.4,v50/1.1 FM2 Z50/1.4
Dziś rano Ania oficjalnie w DDTVN potwierdziła że będzie w finale![]()
Same w europejskiej stolicy mody... W tym odcinku uczestniczki programu pozowały w paryskich zaułkach. Zobaczcie, która najlepiej opanowała wielkie miasto!
1. Olga
2. Asia
3. Honorata
4. Ania
5. Michalina
Zdjęcia pochodzą ze strony: http://topmodel.tvn.pl/foto,galeria,...ris,675,1.html
U nas w dziale portretu zaraz by sie autorowi oberwalo za kolor skory jak u "topielca" :P
.
| D700 + MB-D10 | + | Samyang 85/1.4 + Tamron 24-70VC | + | Nissin Di866 II | + | 3x YN-RF603 |
Zdjęcia robił jakś były fotograf, dziś pewnie alkoholikskopał robotę na 102, kadry prawie z perspektywy żaby robione bo facet na krzesełku siedział. Pewnie to kiedyś był znany i rozchwytywany fotograf, ale za te najlepsze
foty przy takim zaangażowaniu ludzi i środków kijami bym go gonił przez miasto. A tu pretensje do modelek, że mają kiepskie zdjęcia, no nie mogę.
Skontaktuj się z nami