Close

Strona 46 z 51 PierwszyPierwszy ... 364445464748 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 451 do 460 z 504

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marekb Zobacz posta
    a gdzie Olga straciła biodra..??
    na cień się przeniosły

Domyślnie

już mi się nie chce tego oglądać, najciekawsze wyleciały
    D300s l MB-D10 l N35 1.8 l N18-105 l N 70-300VR l S 70-200 l Di622 MKII l Di866 MKII PRO l SB-700

Domyślnie

Ona jeszcze wygra program klik

A tu na filmiku:
    Ostatnio edytowane przez lukiii ; 18-11-2011 o 12:04

Domyślnie

A na filmiku, w 3 sekundzie, po lewej stronie to Tyszka??
    Pojęcie wielkiego formatu nabiera chyba innego znaczenia

Domyślnie

Dziwnie to wygląda kiedy modelka idąc, stawia kroki w iksa - prawa noga na lewo, lewa na prawo, wygląda jakby się połamać miała... A Ance chyba siku się chciało, bo taka sztywna cosik (01:50)

Domyślnie

Czy wszystkie modelki na tym filmiku oprócz Ani były "pro"? bo mających gabaryty znacznie większe od Doroty, to w oczy rzuciło mi się kilka.
    Czy była to zbiorówka z różnych edycji z innych krajów tego programu przeplatana z "zawodowymi-modelkami" ?

Ona jeszcze wygra program
    czy wygra to nie wiem ale będzie w I trójce
    Na wygraną stawiam Aśkę bo jeśli chodzi o urodę to jest bardzo nietypowa a często chyba takich szukają w modelingu. Ale potrzeby rynku modowego nie zawsze pokrywają się z zapotrzebowaniem na tą która ma wygrać polską edycję
    brak

Domyślnie

Aśce na tych zdjęciach usunęli 'dziurkę' w brodzie.
    D200 plus graty...

Domyślnie

dlugas1982, ale wiesz z finalowej 3 wybieraja widzowie, tak wiec na pewno nie zadecyduja tu potrzeby rynku modowego,
    tylko sympatie szarej masy

Domyślnie

Czy decydują widzowie czy im się tylko wydaje że decydują to już inna inszość
    brak

Domyślnie

tu juz wszystko zalezy od umow licencyjnych, i sa one bardzo dokladnie przestrzegane, bo za duza kasa nad tym wisi zeby ktos ryzykowal
    ale czesto naprawde tak jest ze decyduja widzowie (wiem przynajmniej o paru programach ze tak jest)
    o TM nie moge nic powiedziec bo nie wiem
    ale tak czy inaczej patrzac na wyniki I edycji to z wybor z rynkiem modowym nic nie mial wspolnego

Strona 46 z 51 PierwszyPierwszy ... 364445464748 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów