Szukaj
już mi się nie chce tego oglądać, najciekawsze wyleciały![]()
D300s l MB-D10 l N35 1.8 l N18-105 l N 70-300VR l S 70-200 l Di622 MKII l Di866 MKII PRO l SB-700
Ona jeszcze wygra programklik
A tu na filmiku:
Ostatnio edytowane przez lukiii ; 18-11-2011 o 12:04
Dziwnie to wygląda kiedy modelka idąc, stawia kroki w iksa - prawa noga na lewo, lewa na prawo, wygląda jakby się połamać miała... A Ance chyba siku się chciało, bo taka sztywna cosik(01:50)
Czy wszystkie modelki na tym filmiku oprócz Ani były "pro"? bo mających gabaryty znacznie większe od Doroty, to w oczy rzuciło mi się kilka.
Czy była to zbiorówka z różnych edycji z innych krajów tego programu przeplatana z "zawodowymi-modelkami" ?
czy wygra to nie wiem ale będzie w I trójceOna jeszcze wygra program
Na wygraną stawiam Aśkę bo jeśli chodzi o urodę to jest bardzo nietypowa a często chyba takich szukają w modelingu. Ale potrzeby rynku modowego nie zawsze pokrywają się z zapotrzebowaniem na tą która ma wygrać polską edycję![]()
brak
Aśce na tych zdjęciach usunęli 'dziurkę' w brodzie.![]()
D200 plus graty...
dlugas1982, ale wiesz z finalowej 3 wybieraja widzowie, tak wiec na pewno nie zadecyduja tu potrzeby rynku modowego,
tylko sympatie szarej masy![]()
Czy decydują widzowie czy im się tylko wydaje że decydują to już inna inszość![]()
brak
tu juz wszystko zalezy od umow licencyjnych, i sa one bardzo dokladnie przestrzegane, bo za duza kasa nad tym wisi zeby ktos ryzykowal
ale czesto naprawde tak jest ze decyduja widzowie (wiem przynajmniej o paru programach ze tak jest)
o TM nie moge nic powiedziec bo nie wiem
ale tak czy inaczej patrzac na wyniki I edycji to z wybor z rynkiem modowym nic nie mial wspolnego![]()
Skontaktuj się z nami