Jakie wrażenia po ostatnim odcinku ?
Szukaj
dla mnie kiepsko i nie ważne kto robił te zdjęcia, kto stylizował... przypadkowość detali, elementów brak harmonii - chyba że to własnie celowo lecz czy na kazdym zdjęciu?? Światło takie se, winieta, i same kadry jakby trochę przypadkowe - ale ja się nie znam.
Sesja beauty? Tylko w wykonaniu Marcina Tyszki! Tym razem fotograf postanowił odsłonić naturalne piękno swoich muz...
1. Oliwia
2. Honorata
3. Asia
4. Dorota
5. Olga
6. Michalina
7. Ania
Tym razem modelki wcieliły się w role ponadczasowych gwiazd kina. Wyglądały jak Marlena Dietrich. Ich zadaniem było oddanie przedwojennej klasy, szyku i wdzięku przed obiektywem aparatu. Zdjęcia wykonał juror programu, Marcin Tyszka. Zobaczcie efekty tej współpracy.
1. Oliwia
2. Asia
3. Olga
4. Michalina
5. Honorata
6. Dorota
7. Ania
Zdjęcia pochodzą ze strony: http://topmodel.tvn.pl/foto,galeria,...wne,661,1.html
Ostatnio edytowane przez Hertha ; 17-11-2011 o 10:21
2. Honorata naturalnie - zjawisko! Ona jest po prostu nieziemsko piękna! Niepospolita, wiecznie zaskakująca... Jak wszystkie pozostałe jej koleżanki rozpoznaję z filmów video, kojarzę która to która, tak jej na zdjęciach nie mogę skojarzyć - jakby wcielała się w nowe ciała... Wspaniała!
Jak do tej pory uwielbiałam Oliwię, tak teraz rozumiem, czemu nie wygrała.
wyleciała laska, która wygrała pokaz to pokazuje ze te konkurecje są dla picu niestety wyszło im to na jaw,
a tak naprawdę wyleciała za za "duże cycki już nie modne"..
Ja tam lubię duże biusty, wybieram 4 z pierwszego setu![]()
no i wyleciały moje modelki, wstyd i hańbajak nie lubie tego człowieka ot tak po prostu to uważam że sesja z gwiazdami kina jest genialna i chylę czoła za własnie światło
![]()
O ile brak Doroty przeżyję, o tyle kompletnie nie rozumiem decyzji o pozbyciu się Oliwii.
A Honorata rzeczywiście jest zjawiskiem i mam nadzieję że daleko zajdzie w tym programie.
A moim zdaniem, przydal by sie taki program ale z modlami. Dyskryminacja!
Skontaktuj się z nami