Close

Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Wątek: Łania daniela

Domyślnie Łania daniela

Znawców gatunku proszę o potwierdzenie czy aby na pewno fotografie przedstawiają łanię daniela, a wszystkich chętnych o wyrażenie swoich opinii na temat załączonych zdjęć

01.

02.

PS. Mam nadzieję, że tym razem fotki nie zostały zbyt mocno poddane kompresji.

Domyślnie

1. no trudno cokolwiek rzec o tym zdjęciu Jedynie można by łeb "danielowej" w kwadracik ciachnąć...
    2. Jest dynamika, jest ładny zwierz i najważniejsze, że jest ostrość! I nawet jest ładny bokeh! Szkoda tylko , że pas trawy nad łbem łani strasznie bije po oczach.

Pozdrawiam i czekam na więcej!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez TMB Zobacz posta
    1. no trudno cokolwiek rzec o tym zdjęciu Jedynie można by łeb "danielowej" w kwadracik ciachnąć...
    Rzeczywiście ta fotka nie przedstawia ciekawej sceny, ale nie wiem dlaczego, mi się podoba. Może zgodnie z Twoją sugestią ciachnę w kwadrat.

Cytat Zamieszczone przez TMB Zobacz posta
    2. Jest dynamika, jest ładny zwierz i najważniejsze, że jest ostrość! I nawet jest ładny bokeh! Szkoda tylko , że pas trawy nad łbem łani strasznie bije po oczach.

Pozdrawiam i czekam na więcej!
    Mam jeszcze dwie fotki tej łani, ale nie trafiłem z ostrością, tzn. ostrość jest, ale tylko na korpusie łani.

Uprawnienia umieszczania postów