Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Domyślnie 36 Rajd Warszawski - OS 1, 2 i 7

W tym roku ta edycja rajdów okazała się moim zdaniem inna niż wielu obserwatorów tego oczekiwało. Kibiców mniej, a samochody bez powera, który w zeszłym roku na Rajdzie Orlenu mroził krew w żyłach na samą myśl o zbliżającym się kolejnym zawodniku. Trasa lekko zmieniona i termin wcześniejszy o zalednie 2 tygodnie, a otoczenie rajdu już odmienione. Tak jak moje podejście do fotografii motorowej. W przeciwieństwie do poprzedniej edycji postawiłem na inne spojrzenie i na kibiców. Zobaczcie. Zapraszam

1.
    2.
    3.
    4.
    5.
    6.
    7.
    8.
    9.
    10.
    11.
    12.
    13.

Domyślnie

Najlepsze 13,14, 10 i 8 . Z kibicami naprawdę fajne. Ale na tej kładce przy brodzie to nie miałem odwagi stać.

Zapraszam do obejrzenia moich z tej imprezy.
    http://forum.nikoniarze.pl/showthread.php?t=157215
    D60 + D90, 18-105 mm, 55-200 mm, 50mm 1.8, Nissin Di622 MARK II
    Moje galerie z rajdów
    www.ploszaj.net.pl

Domyślnie

Tak naprawdę to nie chlapało tak wiele, jedynie na samym początku i na końcu zalewało kładkę. W tym miejscu był przyjemny klimat i chyba wszyscy się dobrze bawili.

Domyślnie

Na 1,2,3 samochód jest za taśmą, można próbować usunąć w photoshopie. Najciekawsze 11.

Domyślnie

1,2,10,14 wymiatają Tylko qrcze 9 mogłeś sobie darować

Domyślnie

Fajne. Widzę że działo się. Oj działo się.
    D700/D300s/D50

Domyślnie

Te zza taśmy byłoby lepsze jakby było więcej taśm, a tak to bym zrezygnował z nich.
    8. najciekawsza pod względem treści, ale ogólnie w każdej galerii z tego rajdu muszą być fotki z brodu. To się robi już nudne i naprawdę trzeba się nakombinować żeby wyszło coś ciekawego z tej miejscówki.
    12. musiałem długo szukać "ostrych" punktów, nieudane.
    14. piękna!
    www.rajdowy.blogspot.com wolę samochody niż wijące się "modelki"

Domyślnie

1,7,8, 10, 13, 14.
    sołowow zdecydowanie najlepszy. Dżizas nie śledzę tego na bieżąco, ale co ile ten gościu zmienia swoje samochody. Kiedyś chyba jeździł Puntem.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów