Wrocilem ponownie... tak sie przygladam i mysle gdybys na dwojce zastosowal kolory z jedynki... moze byc calkiem pozytywnie!
Szukaj
Wrocilem ponownie... tak sie przygladam i mysle gdybys na dwojce zastosowal kolory z jedynki... moze byc calkiem pozytywnie!
Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.
.... no właśnie, kolorystycznie jedynka mi bardzie podchodzi, ...... a dwójka moim zdanie kadrowo lepsza..
W sumie OK![]()
Tylko jedynka. Uwielbiam takie klimaty i się nie mogę napatrzeć![]()
Dwójka ani kolorystycznie (jakiś magentowy zafarb) ani kadrowo mi nie podchodzi. Miejsce bez wątpienia z potencjałem ale kadr taki jakiś ...
E, no fajnie jest tak ogolnie. Jakbym mial wybierac to 1 za kadr.
Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
Pozdrawiam, Krzysiek.
Może i dwójka kadrowo lepsza jest, ale mi zdecydowanie kadr kwadratowy bardziej tutaj pasuje.
Jakoś lepiej się komponuje i w lepszej kolorystyce podany.
Te pupeksy to chyba temat niezbyt wdzięczny do ostrzenia jest?
Dziękuje wszystkim za pozytywny odzew... To są moje próby w tym temacie i takiej formie, więc...
Starałem się jak mogłem, choc gdybym tam spędził jeszcze ze 2-3h to może udałoby się probowac z innym kadrowaniemMasz racje odnośnie szumów, choc powiem Ci, ze i tak w dużym stopniu zostało odszumione.
No to przekonaleś mnie, podobnie jak reszta kolegów
Kolorystyka wprawdzie nie taka sama, ale... zbliżona do tej z kadru nr 1
Może wygląda "groźnie", ale nie jest tak źlePrzy odpowiedniej jasności i kontraście nawet wychodzi to bezboleśnie
![]()
Technicznie swietnie, niestety kompozycyjnie mi nie pasuje.....
Nikon http://greg77.com/
i to jest najlepsze... szkoda tylko, ze po lewej ten kamien wychodzi...
Skontaktuj się z nami