Szukaj
Ostatnio edytowane przez Hoobie ; 07-09-2010 o 13:45 Powód: Szersza wersja 2-ki ;)
Powiem, że bardzo mi sie podoba, jedynka szczególnie.
Bardzo mi się podobają oba. Na dwójce szkoda tego obcięcia po lewej tylko.
Jeden bardzo fajne ale jakis taki kadr za malo zdecydowany... niemniej jednak sie podoba. Pragne zauwazyc (moze sie myle...oby), ze wszyscy daza do tego aby byc tak dobry jak annonymus (Kulten)
byl Sylwek, Andrzej, teraz Hubert... pewnie jescze paru sie znajdzie.
Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.
Normalnie nie dziekuje kazdem z osobnaale ciesze sie, ze sie spodobalo...
Choc prawde mowiac chcialem ustosunkowac sie do drugiej czesci Twojego komentarza, Sebo... Wszem i wobec, chcialbym powiedziec, ze nie staram sie upodobniac, tudziez dazyc do takich samych prac, prezentowanych przez Marcina...
Mysle, ze moje kadry i Marcina dzieli niemała przepasc (wiadomo chyba na czyja korzysc)... pod kilkoma zasadniczymi wzgledami, o ktorych wiekszosc z nas zdaje sobie sprawe![]()
I chyba lepiej jak tak pozostanie.
Pumex na jedynce szorstki ... i taki ma być ...ładnie jest
Ale dosciganie wzorow jest dobra rzecza... niemniej jednak trzeba pamietac aby pozostac oryginalnym.
Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.
Zdecydowanie wolę kadr z jedynki.![]()
D610 | N 16-35 VR | N 85/1.8D | T 90/2.8 Di | T 70-300 VC || D70s | N 18-70/3.5-4.5
Z obydwu prezentowanych bardziej kadrowo pasuje mi jedynka, lecz jak wspomniał Sebastian mało zdecydowany ten kadr, lecz domyslam się i zdaję sobię sprawę, że masz już takie doświadczenie, iż skadrowałeś to optymalnie do zastanych warunków, wydaje mi się, że trochę szumu pojawiło się na niebie w czasie obróbkiogólnie pozywywny odbiór
![]()
Nikon D90 + NIKKOR 18-105 mm + NIKKOR 85 mm 1.8 D
Skontaktuj się z nami