Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 18

Domyślnie Tanio do Moskwy?

jako ze chce sie wybrac w pazdzierniku do Moskwy, moze ktos ma jakies praktyczne rady (i najlepiej aktualne) jak sie tam tanio i w miare szybko dostac. Obstawiam ze samolot lub pociag

Domyślnie

Na dziś najtaniej wychodzi Swiss (via Zurich) 282 USD (powrotny - tylko wybrane daty)
    PKP powrotny : 130 EUR + 160 PLN (sypialny 3 miejscowy)
    Aeroflot ~ 250 EUR (powrotny)

Domyślnie

Przestudiuj wszystkie opcje na skyscanner.pl
    Pierwszy przykład z brzegu:
    Aeroflot WAW-SVO-WAW 987 zł.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Woo Zobacz posta
    Przestudiuj wszystkie opcje na skyscanner.pl
    Pierwszy przykład z brzegu:
    Aeroflot WAW-SVO-WAW 987 zł.
    za 1000zl to jest duzo wiecej opcji, ja szukam taniej dlatego pytam i szukam osob ktore podrozowaly taniej.
    chyba jednak pociag bedzie grany

Domyślnie

Zapytaj się na forum http://www.odyssei.com/forum/index.php?showforum=8729
    Jest to forum podróżnicze więc może ktoś z tam obecnych będzie potrafił Ci pomóc.

Gaduła Awatar wlopis
    Miasto
    Swarzędz koło Poznania

Domyślnie

Kiedyś, jak ludzie tam jechali to chorowali. Życzę zdrowia . Ja tamtej granicy nigdy nie przekroczę.
    SLR/FX/DX/ N/24/35/50/85/SB800/SB600/NX2

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wlopis Zobacz posta
    Kiedyś, jak ludzie tam jechali to chorowali. Życzę zdrowia . Ja tamtej granicy nigdy nie przekroczę.
    Bo pic trza umic, a woda nie wodka - mnogo nie wypijosz
    D700, D610 IRIX 15mm, sigma 24/1,4 art, NIKKOR AI 35mm T28-75/2,8, 50/1.8G, 85/1.8D, TAmron 70-300 IS SB900

Domyślnie

Jak powiedział jeden góral, "alkohol pity z umiarem nie zaszkodzi nawet w dużych ilościach".
    ))

Domyślnie

Ale tez nikt Ci nie kaze
    ja na wschod (ten bliski) nie jade pierwszy raz

aha w temacie to znalazlem lot przez kaliningrad tanio (600zl) ale tzeba tam czekac 12 godzin
    pociag to koszt okolo 700zl plus wiza tranzytowa przez Bialorus
    czyli chyba jednak najbardziej oplaca sie lotem albo aeroflotem (okolo 1000zl w ta i powrot)

ps dziekuje wszystkim za pomoc
    Ostatnio edytowane przez marszull ; 07-09-2010 o 21:26

Domyślnie

Kiedyś też miałem parcie tylko na zachód. Nic bardziej mylnego. Odkąd pojechałem do Czarnobyla ciągnie mnie tylko na wschód. Estonia i Litwa jest piękna. Teraz myślę właśnie o Moskwie (trochę droga opcja) oraz Gruzja (też niestety nie tanio). Żałuję, że byłem takim ociemniałym i bałem sie jechać na wschód wcześniej.

PS. Marszull mam prośbę. Jeśli juz odbędziesz podróż do Moskwy opisz proszę co, gdzie i kiedy? Znaczy zakwaterowanie, podróż i wszystkie inne potrzebne informacje. Z góry dziękuję i życzę udanej wycieczki.
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 07-09-2010 o 21:55 Powód: pis. ("marshull")

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów