Witam.
Jeśli ktoś teraz powie że niebo do kitu to tu jest odpowiedz dlaczego w pierwszej wersji zrezygnowałem z niego pokazując większą ilość podłogi
Zapraszam.
Szukaj
Witam.
Jeśli ktoś teraz powie że niebo do kitu to tu jest odpowiedz dlaczego w pierwszej wersji zrezygnowałem z niego pokazując większą ilość podłogi
Zapraszam.
D4s/D500/ 2xS 10-20/ N 70-200 2.8 FL/ N 200-500 5.6/Pentacon 50 1.8 / Helios 58 -2 /Manfrotto 055 XPRO3/Lee filters
Bardzo dobre niebo, w bdb momencie nacisnales spustSwiatelko na podlodze robi swoje.
Mi sie podoba.
Fajnie jest ...niebo na tak
Toś mi zabił ćwieka tym kadrem - sam już nie wiem, czy lepiej z niebem czy bez![]()
Wiem natomiast, że zdjąłbym sporo nasycenia z chmur, tak żeby wpadały w delikatnie tylko niebieskawą szarość - wtedy byłbym w pełni kontent. Ale to jedynie taka luźna sugestia - kwestia gustu i tyle
Tak czy owak, praca na plus![]()
"Myśleć, że się coś wie, to najlepsza obrona przed dowiedzeniem się czegoś" - Terry PratchettPozdrawiam! Jacek
To ze wierzby, to ledwo widac...ale >T0< swiatlo w dolne czesci kadru super sie komponuje z tym niebem jak dla mnie. Podoba sie.
Ostatnio edytowane przez krzysztofz24 ; 07-09-2010 o 23:27
Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
Pozdrawiam, Krzysiek.
Fajnie zestawione groźne niebo z ciekawie rozświetlona podłogą.
Całość bardzo fajnie się komponuje, chociaż muszę się zgodzić z uwagami Jacka co do nasycenia nieba.
Swietne, ale niebo chyba nieco za ostro![]()
Nikon http://greg77.com/
Podoba mi się. Chętnie zobaczyłbym jeszcze pionowy kadr.
To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.
Skontaktuj się z nami