Close

Strona 4 z 6 PierwszyPierwszy ... 23456 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 60

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Same niemieckie lub amerykanskie wynalazki :P Moze cos z polnocy? SAAB 900 (rocznik 89-93) w wersji Turbo Aero lub Turbo 16S Aero, od biedy LPT Za 15 tys bedziesz miec baardzo ladnego gada i o ile szczescie dopisze, z LPT. W przypadku mocniejszych - cena rosnie proporcjonalnie do mocy silnika i stanu technicznego, o cabrio nie wspomne W wyposazeniu podgrzewane fotele i pelna elektryka to standard, skora, wiekszosc Aero miala klime.

Domyślnie

'Niestety' jestem estetą-sentymentalistą i samochód musi cieszyć moje oko. Saaby mnie nie pociągają. Te starsze to jeszcze trochę, bo są przynajmniej dziwne (sporo z helikoptera, np przednia, prawie pół-okrągła, szyba). Ale te nowsze to już wyróżnia tylko znaczek i gdyby nie on, to mogłoby to być równie dobrze jakieś Audi, Passat czy Peugeot. Poza tym chyba nie pchali tak silników powyżej 5L, więc to odpada. Owszem, na papierze konie mechaniczne ładnie wyglądają, ale niestety w praktyce samochód z dużym silnikiem (dzieci nie czytać!) lepiej ciągnie od dołu. Przy okazji towarzyszy temu bulgot a nie jakieś wycie jak w męczarniach.

kubedes, ja jestem zapaleńcem, domorosłym elektronikiem, więc wszędzie gdzie się da pakuję diody. Każdy z samochodów z zamykanymi światłami ma na zderzaku halogeny. Wstawiam tam diody z odpowiednimi kolimatorami i mogę tak jeździć nawet w nocy. Za około 250zł mam elektronikę i dwie diody, które dają po 900lm światła, czyli niewiele mniej od żarówki 55W. Nawet mi przez myśl nie przeszło, abym w dzień podnosił światła.

Domyślnie

Michal - najpopularniejszy silnik w krokodylach to 2.0 (w amerykanskich wersjach byl 2.1). W zaleznosci od wersji masz LPT (Low Pressure Turbo) i 145KM, w wersji Turbo 175KM, przy Turbo 16S 185KM. Wybacz, ale dzwiek silnika w Turbo, ktory kilka dni temu slyszalem, nie moze sie rownac z zadnym amerykancem - poezja, a nie wycie Dla potwierdzenia krotka prezentacja mozliwosci dzwiekowych gadziny link 1, link 2 i link 3. O nowych Saabach sie nie wypowiadam

Domyślnie

sl600 wg mnie to jednak "fajny zwyklak" - już nawet nie zawsze się obejrzę na ulicy jak takiego widzę. Podobne auto to starsze BMW M3 cabrio.
    bmw850 to zupełnie inna bajka. za taką to może nawet bym zawrócił i z wymienionych przez Ciebie to wg mnie jest najfajniejsza. no i to rzeczywiście jest już legenda.
    nie wiem czy to w ogóle Twój gust, ale na mnie naprawdę duże wrażenie (kolejność przypadkowa) robią :
    - wspomniana Honda NSX
    - pierwsze Lancery EVo w stanie kolekcjonerskim (EVO 5 i młodsze)
    - BMW 850
    - Mustangi z lat 60tych
    - Lancia Delta Integrale - też legenda wg mnie

z tych to wydaje mi się, że jedynie BMW jest w Twoim guście.

tak na szybko
    A tego Sabba Turbo miał mój znajomy i mimo, że wszyscy się nim zachwycali to ja jakoś też nigdy nie miałem do niego przekonania.
    Ostatnio edytowane przez mibartek ; 07-09-2010 o 16:37
    D200, T12-24/4, N35,50,85/1.8, N60/2.8D, SY85/1.4, S70-210/2.8, TC16A, SB-800
    Soligor 28/2.8, MIR 35/2, Helios 50/2, Jupiter 135/3.5

Domyślnie

Jeżeli autko ma być też szybkie w zakrętach, a nie tylko na prostych to pomyśl też nad subaru imprezą. Dźwięk silnika moim zdaniem piękniejszy niż niejedno v8.

Jeszcze camaro przychodzi mi do głowy i nikt chyba jeszcze o nim nie wspomniał.

Domyślnie

Te auta to koszmarne muzeum w środku. Wśród nich veta jest wprawdzie szczytem szkaradnego ohydztwa (takiego wnętrza nie powstydziliby się nawet twórcy Moskwicza Aleko), ale Porsche, BMW czy nawet Mesio też mocno walą naftaliną. Osobiście nie pchałbym się w takie ramoty, w tej kasie może udałoby się zapolować już na jakiego CL 500.

Domyślnie

czy ja wiem czy BMKa taka zła :
    jak będzie zadbana skóra to jest wg mnie bardzo fajnie.
    ale ja jestem z tych co uważają, że kiedyś robili lepsze wnętrza niż dziś

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Szczecin / Gryfice

Domyślnie

ta buma ma świetne wnętrze
    Nikon D3000 + Nikkor AF-S 18-55mm f3.5-5.6G VR i inne bzdety

początkujący ;>

Domyślnie

Tak to wyglądało w folderze 20lat temu, realnie wygląda to w ten sposób:

Domyślnie

ten egzemplarz co podałeś to akurat taki sobie, ale rację masz co do tego, że jak w folderze nie będzie.
    inna sprawa, że idzie kupić za sporo mniej niż 40tys i jak się pozostałą kwotę doinwestuje (między innymi właśnie w środek) to nawet folder się chowa

Strona 4 z 6 PierwszyPierwszy ... 23456 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów