Szukaj
dobrze, ale znowu za duzo. zdjecie nr 1 nie bez powodu jest jako pierwsze![]()
D810 | D800 | 2x D610 | N50 1.8 | N 10.5 2.8 | T 11-16 2.8 | N 24-70 2.8 | N 70-200 2.8 VR | 105 VR
A mnie się całość podoba - to, co pokazałeś tworzy całość, ale i każde zdjęcie z osobna ma coś do powiedzenia. Zaletą jest konsekwentne (fotograficznie i obróbkowo) zrealizowanie tematu na wszystkich fotkach.
Dominik
Fujifilm X10 | D90 | S 10-20 | T 28-75 | N 70-300 VR | N 35 | Metz 58 AF1 | Metz 48 AF1 l Lensbaby
flickr
może i obróbka konsekwentna na każdej fotce taka sama, chociaż nie wiem czy to akurat in plus, bo ja na kilku podciągnąłbym kontrast.
Do tego kilka niedociągnięć jak:
- "poucinane" kończyny
- Twój cień z aparatem
- wszystkie kadry lecą albo w lewo albo w prawo ;-(
Zwróć uwagę na takie szczegóły w przyszłości
D70s, kilka słoików i chęci do nauki
szczerze - to chyba bym Cię pozwał do sądu za pokazywanie mnie jako takiego dziadka z brzuszkiem
Ale Ty masz pewnie zgodę na wykorzystywanie tych twarzy. Co do jakosci - nieźle - może nie powalajaco ale naprawdę nieźle.
Seria The Darth I. w dziale portret znaaaaaaaaaaaacznie lepsza.
nie wiem, ja tutaj widzę wiele smaczków
np na 4, starsze małżeństwo mija się/idzie w przeciwną stronę co młoda para (co to oznacza, czego się tu doszukiwać pozostawiam innym), nie mnie świetnie złapane
Mnie tam te zdjecia się podobają. Obcięte kończyny.. molim toMnie to w tym przypadku nie przeszkadza. Klimacik jest. No i nordic walking peace
Nastepnym razem pokażesz zdjęcie pana juz bez brzuszka. Nic co ludzkie nie jest nam obce
Poprosze o więcej
.
. . . - - - . . .
Bla, bla, bla
A mi się bardzo podobają te zdjęcia jako zestaw. Bo w jednym miejscu pokazana jest i starość i młodość, są szczupli i otyli, są piękni i mniej piękniKażde z osobna nie ma tak dużej siły wyrazu jak w tym zestawie.
Gratuluję i pozdrawiam
edit: są tu chyba pewne "usterki techniczne" (np. kadrowanie na 2, cień itd), ale moim zdaniem treść jest na tyle ciekawa, że nie są one tu najważniejsze
bardzo fajne, podoba mi się stonowane spokojne BWświetnie pomyślane i zrealizowane moim zdaniem
![]()
Z6, Z6II, 35 ART, 50Z 1.8, 85 1.4G
Skontaktuj się z nami