Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 20

Wątek: plazowy epilog

Domyślnie

dobrze, ale znowu za duzo. zdjecie nr 1 nie bez powodu jest jako pierwsze
    D810 | D800 | 2x D610 | N50 1.8 | N 10.5 2.8 | T 11-16 2.8 | N 24-70 2.8 | N 70-200 2.8 VR | 105 VR

Domyślnie

A mnie się całość podoba - to, co pokazałeś tworzy całość, ale i każde zdjęcie z osobna ma coś do powiedzenia. Zaletą jest konsekwentne (fotograficznie i obróbkowo) zrealizowanie tematu na wszystkich fotkach.
    Dominik
    Fujifilm X10 | D90 | S 10-20 | T 28-75 | N 70-300 VR | N 35 | Metz 58 AF1 | Metz 48 AF1 l Lensbaby
    flickr

Domyślnie

może i obróbka konsekwentna na każdej fotce taka sama, chociaż nie wiem czy to akurat in plus, bo ja na kilku podciągnąłbym kontrast.
    Do tego kilka niedociągnięć jak:
    - "poucinane" kończyny
    - Twój cień z aparatem
    - wszystkie kadry lecą albo w lewo albo w prawo ;-(

Zwróć uwagę na takie szczegóły w przyszłości
    D70s, kilka słoików i chęci do nauki

Domyślnie

szczerze - to chyba bym Cię pozwał do sądu za pokazywanie mnie jako takiego dziadka z brzuszkiem
    Ale Ty masz pewnie zgodę na wykorzystywanie tych twarzy. Co do jakosci - nieźle - może nie powalajaco ale naprawdę nieźle.

Domyślnie

Seria The Darth I. w dziale portret znaaaaaaaaaaaacznie lepsza.

Domyślnie

nie wiem, ja tutaj widzę wiele smaczków

np na 4, starsze małżeństwo mija się/idzie w przeciwną stronę co młoda para (co to oznacza, czego się tu doszukiwać pozostawiam innym), nie mnie świetnie złapane

Domyślnie

Mnie tam te zdjecia się podobają. Obcięte kończyny.. molim to Mnie to w tym przypadku nie przeszkadza. Klimacik jest. No i nordic walking peace Nastepnym razem pokażesz zdjęcie pana juz bez brzuszka. Nic co ludzkie nie jest nam obce

Poprosze o więcej

.
    . . . - - - . . .

Bla, bla, bla

Domyślnie

A mi się bardzo podobają te zdjęcia jako zestaw. Bo w jednym miejscu pokazana jest i starość i młodość, są szczupli i otyli, są piękni i mniej piękni Każde z osobna nie ma tak dużej siły wyrazu jak w tym zestawie.

Gratuluję i pozdrawiam

edit: są tu chyba pewne "usterki techniczne" (np. kadrowanie na 2, cień itd), ale moim zdaniem treść jest na tyle ciekawa, że nie są one tu najważniejsze

Domyślnie

bardzo fajne, podoba mi się stonowane spokojne BW świetnie pomyślane i zrealizowane moim zdaniem
    Z6, Z6II, 35 ART, 50Z 1.8, 85 1.4G

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów