Close

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 33

Domyślnie

nie chce zakladac nowego topika a poszukac nie moge...
    jest cos co wyzwala krocej niz 1/250 ?

Gaduła Awatar manfred
    Miasto
    Góralem jestem i nikt kto ma okowite nie jest mi obcy

Domyślnie

RadioPopper cena za dwa odbiorniki plus nadajnik trochę powala 2200zł nie licząc przesyłek od "kuzyna"

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez manfred Zobacz posta
    RadioPopper cena za dwa odbiorniki plus nadajnik trochę powala 2200zł nie licząc przesyłek od "kuzyna"
    Wygoda kosztuje
    Oczywiście Nikon

Domyślnie

no właśnie o tym tu mowa - radiowo tylko radiopopper i PIXEL, natomiast nie radiowo su800 i lampiszony SB/metza

Domyślnie

czy radiopopperem mozna strerowac grupa lamp za pomoca radia czy tylko glowna, a reszta komunikuje sie za pomoca przedblyskow (tak jest w pixelu)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez manfred Zobacz posta
    to i tak cena dobra bo za 2 PW do lamp i nadajnik na body z zone controlerem do canona wychodzi jakieś 3000..
    Czerwony agent : 5DmkII|5DmkI|16-35f2.8L|C24f1.4L|C35f1.4L|C85f1.2L|C135f2L|580ExII

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marszull Zobacz posta
    czy radiopopperem mozna strerowac grupa lamp za pomoca radia czy tylko glowna, a reszta komunikuje sie za pomoca przedblyskow (tak jest w pixelu)
    Radioppoper działa dzięki przedbłyskom, które przesyła na odległość za pomocą "radia". Można sterować grupami, tzn. jak masz lampę zewnętrzną na sankach to są trzy grupy A, B i C, przy sterowaniu wbudowaną tylko dwie grupy A i B.
    Oczywiście Nikon

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jachu Zobacz posta
    Radioppoper działa dzięki przedbłyskom, które przesyła na odległość za pomocą "radia". Można sterować grupami, tzn. jak masz lampę zewnętrzną na sankach to są trzy grupy A, B i C, przy sterowaniu wbudowaną tylko dwie grupy A i B.
    Dzieki, wlasnie obczilem ze maja instrukcje na stronie, i ladnie wszystko opisane
    czyli cos takiego nad czym pracuje nasz forumowy kolega Art Erie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jachu Zobacz posta
    Dzięki Jachu, czegoś takiego właśnie szukałem.

Gaduła Awatar manfred
    Miasto
    Góralem jestem i nikt kto ma okowite nie jest mi obcy

Domyślnie

I gdzie znalazłeś ?

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów