Close

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 33

Domyślnie

PW na nikona jest na etapie testów. Ostatnio Joe McNally na swoim blogu opisywał, że testuje PW

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MrQba Zobacz posta
    PW na nikona jest na etapie testów. Ostatnio Joe McNally na swoim blogu opisywał, że testuje PW
    W fazie testów to chyba z rok jest .
    How much can you know about yourself if you've never been in a fight?

Domyślnie

z rok i to dopiero pewnie pierwsza wersja bez poprawek...a wiadomo że jeszcze wersja beta itd - nie ma się co napalać

Domyślnie

Rf-602, porządna chińszczyzna, nie ma co czekać na PW tylko polubić tryb M w sterowaniu lampami i kupić chińczyki

Gaduła Awatar manfred
    Miasto
    Góralem jestem i nikt kto ma okowite nie jest mi obcy

Domyślnie

Wiem, że porządna ale nie chce mi się biegać od lampy do lampy i zmieniać ustawienia.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez manfred Zobacz posta
    Wiem, że porządna ale nie chce mi się biegać od lampy do lampy i zmieniać ustawienia.
    Polecam Radiopopper, jest już w ich sklepie wersja na Europe z wysyłką jednak najlepiej jest mieć kogoś w USA bo inaczej naliczą cło.
    Oczywiście Nikon

Gaduła Awatar manfred
    Miasto

Domyślnie

Rany ale pewny jesteś że "A czy jest możliwość podpięcia do body kablem nadajnik aby wyzwalał pozostałe lampy bezprzewodowo z odbiornikami a na sankach lampa?"

Domyślnie

Rany ale pewny jesteś że "A czy jest możliwość podpięcia do body kablem nadajnik aby wyzwalał pozostałe lampy bezprzewodowo z odbiornikami a na sankach lampa?"
    Ale po co podpinać kablem jak on "odczytuje" błyski lampy na sankach lub wbudowanej. Korzystam z tego rozwiązania i nie widzę nic lepszego. Wszystkim steruje z korpusu za pomocą lampy wbudowanej i na każdym plenerze ludzie mnie pytają jak to działa, że ta mała lampa wyzwala na taką odległość te duże mimo, że się nie widzą
    Oczywiście Nikon

Gaduła Awatar manfred
    Miasto

Domyślnie

teraz tylko znaleźć kuzyna który mieszka w usa i jest jako tako kumaty i zakupić nadajnik z dwoma odbiornikami. Na stronie producenta chyba nie ma ceny odbiorników na Europę.

Domyślnie

teraz tylko znaleźć kuzyna który mieszka w usa i jest jako tako kumaty i zakupić nadajnik z dwoma odbiornikami. Na stronie producenta chyba nie ma ceny odbiorników na Europę.
    Cena jest taka sama dla obu wersji tylko trzeba zaznaczyć przy zakupie że ma być na Europe. Jeśli by szło bezpośrednio do nas to na pewno doliczą cło i pewnie VAT ale to już trzeba by dzwonić do Urzędu Celnego.
    Oczywiście Nikon

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów