Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18

Wątek: oto jestem

Domyślnie

byłem przy porodzie jako 19 to latek czyli dobre 17 lat temu, potem byłem przy cesarce, za trzecim razem myślałem że będę miał luz bo niby taki doświadczony a i tak mało która fota ostra, jedna ręka w zębach żony druga na spuście, warunki jak u reportera wojennego.

PS. to nie pobyt przy porodzie o dobrym ojcu świadczy ale zdecydowanie warto być, no chyba że ktoś mdleje to tylko kłopot.

Domyślnie

z ciekawostek, zagłębiając się dalej w temacie, polecam zobaczyć wspaniały, nagrodzony fotoreportaż Anny Bedyńskiej z 2005 roku, pod tytułem "Tata rodzi"

Domyślnie

Moją małą, też urodzoną we Francji, umyli tuż po porodzie. Ale widać co szpital to obyczaj. Ale faktem jest że przeżycie niezapomniane.
    "Sleep, my friend, and you will see
    The dream is my reality"

Domyślnie

Już widzę dobre zdjęcie jak lekarz wyciąga metr jelita cienkiego po wycięciu wyrostka, zeby sprawdzic czy nie ma zmian. A potem film jak je upycha. Pyszne...
    D90 + N18-105 + Tk100 + N70-300vr + dużo chęci... ale mało czasu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez maciej_mala Zobacz posta
    za trzecim razem myślałem że będę miał luz bo niby taki doświadczony a i tak mało która fota ostra, jedna ręka w zębach żony druga na spuście, warunki jak u reportera wojennego.
    Nic to, następnym razem może więcej będzie ostrych , a i może asystent jakąś blendę przytrzyma

Fotka odważna - ciekawe co potomek powie na nie w przyszłości
    Coraz więcej sprzętu (D70s pozostał), tylko ciągle czasu i umiejętności mało

Domyślnie

Tak jak przedmówcy, gratki, świetnie oddaje emocje, ja jeszcze młoody, ale gdyby moja żona rodziła to bym byłzbyt szczęśliwy i nie miałbym nerwów, odwagi - nie wiem jak to nazwać :P
    Pozdrawiam, Michał!
    BLOG

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mks33 Zobacz posta
    ale gdyby moja żona rodziła to bym byłzbyt szczęśliwy
    Nie mam doświadczenia w tym zakresie, ale wydaje mi się, że szczęście dopiero przychodzi po porodzie. Wcześniej, to bezradność i brak pomysłów co czynić
    Cytat Zamieszczone przez mks33 Zobacz posta
    i nie miałbym nerwów, odwagi - nie wiem jak to nazwać :P
    Nie miałbyś głowy
    Coraz więcej sprzętu (D70s pozostał), tylko ciągle czasu i umiejętności mało

bth
    Gość

Domyślnie

Gratulacje dla świeżo upieczonego taty, to raz. Dwa: też byłem przy porodzie, wiem jak sprawa wygląda i jakie emocje generuje... no ale aparat zostawiłem poza salą, celowo. Mam zatem pytanie - po co coś takiego zamieszczasz? To są intymne chwile Twojej rodziny, choćby przez ten wzgląd olej wrzucanie fotek w dział reportaż i ciesz się Waszym szczęściem.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów