Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 21

Unhappy d50 - nie wlacza sie - pomoznie :(

witam. poszlem sobie jak zawsze na disco z moim d50. zaladowany byl w torbe, zasuniety. otworzylem ja sobie i ze 2 godziny lezala torba. wyjalem aparat, lekko zaparowaly wyswietlacze i obiektyw. poczekalem z 20min zalaczylem na s i wszystko ok. po kolejnych 5 min zalaczylem jeszcze raz i chwilke chodzilo i zgaslo. teraz jak przelaczam na ON to nic sie niedzieje. bateria na full zaladowana. pokazuje mi ile zdjec zostalo (jak jest na off) ale jak zalaczam to nic sie niedzieje. jak wkladam baterie to miga dioda od karty pamieci, cyfrki sie na wyswietlaczu pokazuja. ale jak zalaczam na ON to nic sie niedzieje i nic nie dziala, nie dziala przegladanie zdjec. nic. czy to juz tylko serwis mi zostal jestem zalamany
    N D50 | N D70s | N 18-55 DX | N 18-70 DX | (m42) Jupiter 135/3.5 | N SB-600 | Stofen | SD 1GB Extreme III | CF 1GB Extreeme III | Marumi WPC UV | Hama UV | Nikon System Bag | statyw

Domyślnie

Resetowałeś korpus przyciskiem od spodu? (taki mały, potrzeba czegoś cienkiego, zresztą pisze na początku instrukcji).
    Sony A5100 | SEL16 2.8 | Kiedyś: Nikon FX i stałek kilka który niepotrzebnie sprzedałem

Domyślnie

jeśli reset nie pomoże stawiam na zepsuty mechanizm włącznika.
    Na zdrowie!!! Dawaj mi tu na FEJS
    Gram w Totolotka i nie zawaham się wygrać!!!

Domyślnie

czolem zolnierze. bo jeszcze mi wczoraj taki watek przyszedl do glowy, bo jeden koles rzucil zakretka od wodki w moja strone i ochlastal przelacznik wlasnie. no i myslalem ze moze cos do srodka wpadlo i wlasnie ten przelacznik nawala. no to odstawilem go do dzis rana. i sprawdzalem przed chwila ponownie i znow klapa. wcisknalem ten reset co pisaliscie i zapierwszym razem nie zaskonczylo, ale drugi raz przekrecilem wajche i zaskoczylo. troszke ja do spodu wcisknalem i zaskoczylo. a teraz juz zalacza sie normalnie. dzieki zolnierze! jestescie super!
    N D50 | N D70s | N 18-55 DX | N 18-70 DX | (m42) Jupiter 135/3.5 | N SB-600 | Stofen | SD 1GB Extreme III | CF 1GB Extreeme III | Marumi WPC UV | Hama UV | Nikon System Bag | statyw

Domyślnie

ale nie bylem zkacowany, ani naprany. to nie przez wodke

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez templar Zobacz posta
    wystarczy ze inni byli nawaleni

ps. na imprezy radze zabierać taki sprzęt jak coolpix który mam w opisie.
    d50, 18-55 DX + coolpix 4100 na zapas
    www.mielczarek.com.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez templar Zobacz posta
    Woodka wlana do aparatu napewno mu nie zaszkodzi Wyczyści go
    Fuji S3Pro || Nikkor 35/1.8G DX; 50/1.8D

Talking

Cytat Zamieszczone przez Remol71 Zobacz posta
    taaa, tylko co by taki aparat zaczal wyprawiac po wodce

Smile

Cytat Zamieszczone przez lukaszMM Zobacz posta
    wystarczy ze inni byli nawaleni
    ps. na imprezy radze zabierać taki sprzęt jak coolpix który mam w opisie.
    tylko, ze takim sprzetem to niezrobie raczej tego co chcialem, a chcialem zrobic takie foty jak w tym temacie:
    http://forum.nikon.org.pl/showthread.php?t=9675
    tam juz sa tez efekty moich zmagan.

Cytat Zamieszczone przez Remol71 Zobacz posta
    taaa, tylko co by taki aparat zaczal wyprawiac po wodce

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów