Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 20

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nikonozaur Zobacz posta
    (...)
    widzę tam ładne pojedyncze drzewka do których tak często wzdychasz
    (...)
    Z tymi samotnymi drzewkami to tu jest kłopot. Wszystkie znajdują się na terenie prywatnym. O ile w Polsce to właściwie nie problem, bo to żaden kłopot przejść przez miedzę w pole pstryknąć i przez następną miedzę iść dalej, to tu to wygląda inaczej. Wejście w czyjeś pole wymaga znacznie większej bezczelności. Trzeba przejść albo przez plot/mur albo zamkniętą bramę

Są jeszcze drzewa w parkach miejskich, których tu zresztą nie brakuje ale ciekawych okazów jeszcze nie znalazłem
    Czymtasem... pozdrawiam bombelkowo

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Al Koholik Zobacz posta
    Z tymi samotnymi drzewkami to tu jest kłopot. Wszystkie znajdują się na terenie prywatnym. O ile w Polsce to właściwie nie problem, bo to żaden kłopot przejść przez miedzę w pole pstryknąć i przez następną miedzę iść dalej, to tu to wygląda inaczej. Wejście w czyjeś pole wymaga znacznie większej bezczelności. Trzeba przejść albo przez plot/mur albo zamkniętą bramę

Są jeszcze drzewa w parkach miejskich, których tu zresztą nie brakuje ale ciekawych okazów jeszcze nie znalazłem

To prawda, jedynym rozwiazaniem jest tele.....czas kupic

Domyślnie

Grzegorz a jednak znalazłeś u siebie "normalne" rolki, długo szukałeś?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jacekz40 Zobacz posta
    Grzegorz a jednak znalazłeś u siebie "normalne" rolki, długo szukałeś?
    Heh, widzialem nie raz, ale N 70-200 pod reka nie czesto sie zdaza
    Jezeli sa ladne roloski to niestety daleko a tele nie mam......te nie dosc ze byly blisko drogi to jeszcze mialem to magiczne szklo

Domyślnie

Ja wybiorę dwójeczkę.
    Dobra kolorystyka .

Uprawnienia umieszczania postów