Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 20

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Bardzo ładna seria.Pozdrawiam

Domyślnie

Kolor masz tradycyjnie ładny, ale kadrowo trochę bałaganiarsko to wygląda, krowy, drzewka, rolosy, chyba troszkę za dużo tego. Poza tym widzę tam ładne pojedyncze drzewka do których tak często wzdychasz, mam nadzieję, że coś jeszcze pokażesz z tego miejsca.
    Jakby coś to dwójka, ale w takim kadrze zwierzaki pogoniłbym jednak stempelkiem.
    Masz PM.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nikonozaur Zobacz posta
    (...)
    widzę tam ładne pojedyncze drzewka do których tak często wzdychasz
    (...)
    Z tymi samotnymi drzewkami to tu jest kłopot. Wszystkie znajdują się na terenie prywatnym. O ile w Polsce to właściwie nie problem, bo to żaden kłopot przejść przez miedzę w pole pstryknąć i przez następną miedzę iść dalej, to tu to wygląda inaczej. Wejście w czyjeś pole wymaga znacznie większej bezczelności. Trzeba przejść albo przez plot/mur albo zamkniętą bramę

Są jeszcze drzewa w parkach miejskich, których tu zresztą nie brakuje ale ciekawych okazów jeszcze nie znalazłem
    Czymtasem... pozdrawiam bombelkowo

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Al Koholik Zobacz posta
    Z tymi samotnymi drzewkami to tu jest kłopot. Wszystkie znajdują się na terenie prywatnym. O ile w Polsce to właściwie nie problem, bo to żaden kłopot przejść przez miedzę w pole pstryknąć i przez następną miedzę iść dalej, to tu to wygląda inaczej. Wejście w czyjeś pole wymaga znacznie większej bezczelności. Trzeba przejść albo przez plot/mur albo zamkniętą bramę

Są jeszcze drzewa w parkach miejskich, których tu zresztą nie brakuje ale ciekawych okazów jeszcze nie znalazłem

To prawda, jedynym rozwiazaniem jest tele.....czas kupic

Domyślnie

Grzegorz a jednak znalazłeś u siebie "normalne" rolki, długo szukałeś?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jacekz40 Zobacz posta
    Grzegorz a jednak znalazłeś u siebie "normalne" rolki, długo szukałeś?
    Heh, widzialem nie raz, ale N 70-200 pod reka nie czesto sie zdaza
    Jezeli sa ladne roloski to niestety daleko a tele nie mam......te nie dosc ze byly blisko drogi to jeszcze mialem to magiczne szklo

Domyślnie

Ja wybiorę dwójeczkę.
    Dobra kolorystyka .

Uprawnienia umieszczania postów