Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Huta

Domyślnie Huta

Nie ma to jak 5 minut wybierać dział ;/ Wolałbym, żeby zostało tu, bo do "inne" mało ludzi zagląda :P
    Trochę wyrozumiałości - to moje pierwsze takie zdjęcia. Dodatkowo proszę o pomoc w wyborze wersji.

1.

2.

Zapraszam

Domyślnie

Też kombinowałem nad działem i wstawiłem foty na innym Forum Teraz trochę żałuję że nie wlazłem na górę Sepia zawsze będzie moim faworytem.
    Fuji S3Pro || Nikkor 35/1.8G DX; 50/1.8D

Domyślnie

jakos ten kadr mi sie nie widzi, za bardzo nic nie wnosi... dodatkowo irytuje mnie sciety element w lewym dolnym rogu. gdyby nie tytul nigdy bym nie pomyslala o zadnej hucie.
    ND200, 105 2.8 + PN11 & bellows; 70-300 4.5VR
    Edyta
    jestem na FB judith manson

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Starachowice

Domyślnie

Mnie to kadrowanie nie przypadło do gustu.

Domyślnie

Dziękuje za opinie.
    Jeśli chodzi o tematykę, to tam w ogóle nie widać, że to była HUTA
    Co do kadrowania to niestety trzeba było się nagimnastykować akurat żeby chociaż kawałek tej budy zrobić, więc z kilku kadrów które tam zrobiłem ten i tak był najlepszy. Odejść się nie da, bo się spadnie A jak się nie ma dużego wyboru szkieł (18-105 kit lub 35 1. z naciskiem na większe wykorzystywanie 35, to ciężko jest.
    Koniec tłumaczenia siebie z kadru

judith_manson - ten element to i mnie denerwuje, ale całego 35mm nie dało się pokazać, a jeszcze obcinać ten kadr też mi się nie widziało ;/
    Odnośnie tego, że kadr nic nie wnosi to szczerze powiem, że w takich miejscach powinno się robić reportaż, a to byłoby jednym z wielu, ale te inne które zrobiłem mi nie podchodzą już w ogóle.

Domyślnie

czyli innymi slowy probuj dalej !!
    ND200, 105 2.8 + PN11 & bellows; 70-300 4.5VR
    Edyta
    jestem na FB judith manson

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez judith_manson Zobacz posta
    czyli innymi slowy probuj dalej !!
    Dokładnie

Uprawnienia umieszczania postów