Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Pofalowane pola

Domyślnie Pofalowane pola

Witam... od razu na wstępie dziekuję PABLOOK'owi za świetną miejscówkę !!
    Zapodaje Wam 4 kadry niestety robione w samym południu także niech los czuwa nade mną ;P... O to i one:
    1.

2

Domyślnie

najbardziej podchodzi mi 4 , bardzo fajnie światło , na wszystkich niebo trochu za jasne , ogólnie bardzo fajny secik

Domyślnie

Dla mnie 1 i 4 - wery najs.
    D700, D610 IRIX 15mm, sigma 24/1,4 art, NIKKOR AI 35mm T28-75/2,8, 50/1.8G, 85/1.8D, TAmron 70-300 IS SB900

Domyślnie

chyba 4 deklasuje pozostałe trzy ...
    D70s, kilka słoików i chęci do nauki

Domyślnie

No widzę, że odwiedziłeś te tereny . Myślę, że kilka ciekawych kadrów można tam popełnić.
    Co do zdjęć to faktycznie czwórka wydaje się najciekawszą być .
    Staraj się takie kadry obrabiać selektywnie. Każde poletko osobno, aby zróżnicować światła, cienie i kolorystykę.
    Ciekawiej to wtedy wygląda. Trochę mniej kontrastu i saturacji też przydałoby się lekko ściągnąć, z dalekich planów pozbyć się niebieskości i zdjęcia na pewno dużo zyskają .

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez PABLOOK Zobacz posta
    Staraj się takie kadry obrabiać selektywnie. Każde poletko osobno, aby zróżnicować światła, cienie i kolorystykę. z dalekich planów pozbyć się niebieskości i zdjęcia na pewno dużo zyskają .
    czyli jak to zrobić ?? :>

Domyślnie

4 gora kolorystyka i klimat miejsca sa niesamowite. reszta troszku za jasna ale kadrowo jak najbardziej podchodzi

Domyślnie

Swiatlo tutaj niestety nie pomoglo, ale miejsce zasluguje na uwage - podoba sie
    Rowniez najbardziej widzi mi sie 4, glownie ze wzgledu na wczesniej wspomniane... swiatlo
    www.hubertleszczynski.com
    --------------------------------------
    F_A_C_E_B_O_O_K

Domyślnie

4 kompletny wypas. pieknie
    ND200, 105 2.8 + PN11 & bellows; 70-300 4.5VR
    Edyta
    jestem na FB judith manson

Uprawnienia umieszczania postów