Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Domyślnie Dejan Zaveck vs Rafał Jackiewicz

To już dzisiaj! Na żywo w Polsat Sport, potem retransmisja w otwartym. Jak typujecie? Zaveck na dobę przed ważeniem musiał zbić 3kg, Jackiewicz był od razu w limicie. Za to przy drugim ważeniu dzisiaj Dejan złapał 2kg. Słoweniec broni tytułu, więc zwycięstwo Rafała musi być wyraźne. Poprzednia walka była bardzo wyrównana.

Według fightcard walka rozpocznie się o 22:00 naszego czasu (w Ljubljanie jest ta sama strefa)

Domyślnie

Stawiam na Jackiewicza. Po pierwsze musi wygrać, inaczej nie wypłynie na szerokie wody. Jeśli poprawił technikę (a podobno poprawił) to powinien dać sobie radę. Wolę do walki to on ma. Zobaczymy jaką wolę walki będą mieli piłkarze (17.00) i od tego może zależeć wstępny poziom entuzjazmu przed walką. Ja już zabezpieczyłem się przed niskim poziomem entuzjazmu zapasem w lodówce
    R6008, Y124G, Ye35, ZI; Blog

Domyślnie

Poprawił, poprawił. Rafał zawsze potrafił się dobrze zmotywować, a tym razem już wyjątkowo. Wszedł na wagę na luzie, bez wcześniejszego zrzucania. No, zobaczymy jak to będzie...

Tak czy inaczej może to być walka roku, ma ku temu wszelkie zadatki.
    Ostatnio edytowane przez fIlek ; 04-09-2010 o 19:57

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez doktor Zobacz posta
    ...zobaczymy jaką wolę walki będą mieli piłkarze (17.00) i od tego może zależeć wstępny poziom entuzjazmu przed walką...
    Nie chciałbym, żeby Jackiewicz poszedł w ich ślady
    D70s, kilka słoików i chęci do nauki

Domyślnie

No i dobrze, że byłem przygotowany. Na ringu nie będzie remisu. Wstępny poziom entuzjazmu oceniam na umiarkowany, ale byłem przygotowany na poraźkę. Trzymam za niego kciuki, nawet bardzo. Jak walczył w Ełku z Rodrigezem, i dostał kontrę to prawie dwie minuty do końca rundy wytrwał, choć włączył mu się sztuczny horyzont. Filek, czy ty cwaniaku nie siedzisz w Lublanie?

Domyślnie

Nieee, tym razem pilnuję serwera. Chłopaki siedzą za to w pierwszych rzędach Kto nie ogląda, niech włączy - piękna wojna!

Jackiewicz ma kondychę, pociągnie pewnie po 4-5 rundzie. Zaveck po zrzucaniu wagi musi mieć jakieś naleciałości kondycyjne.

Domyślnie

Jeśli Rafał nie wygra przed czasem, to czarno widzę...

Domyślnie

No i przed czasem nie wygrał, i nie wygrał. Jak powiedział kiedyś spinka, jak jedziesz zabrać tytuł to musisz napieprzyć mistrza, a nie wygrać na punkty. Szkoda. Chyba za bardzo liczył na knock down w końcowych rundach.

Domyślnie

W sumie w końcowych rundach nie miał innych opcji. Zakładam, że narożnik Jackiewicza wiedział o przewadze Zavecka w większości walki i to mogła być jedyna strategia. Tyle, że w tej wadze i na tym poziomie dechy rzadko się zdarzają...

Domyślnie

czasami się dziwiłem że sędziowie w różnych walkach mają takie odchyłki od rzeczywistości , ale nasz dołożył do pieca równo
    Metal For Soul Beer For Body Thrash Till Death

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów